Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 23-12-2018
  • Parijs, Slapen

Nieuw must go hotel in Parijs: Hotel Doisy Etoile Paris

Nieuw must go hotel in Parijs: Hotel Doisy Etoile Paris

Ennnn... Daar is weer zo'n hotel in de categorie 'we kunnen er geen genoeg van krijgen'. Betaalbaar en knap in dat inmiddels wel een beetje bekende easy breazy stijltje (maar zoals gezegd: daar kunnen we voorlopig nog geen genoeg van krijgen). Denk Hotel Panache, denk hotel Grand Pigalle, denk hotel Paradis, denk Hotel Henriette... Afijn you get the point.

(en zo niet, pak dan deze fijne - al zeggen we het zelf - lijst er even bij: 20 x fav hotels in Parijs)

Hotel Doisy Etoile Parijs

En in die categorie is er dus een kakelverse, nog lekkerder/ frisser/ hebberigmakend op behanggebied dan ooit: Hotel Doisy Etoile Paris. Een aantal pluspunten, naast al die frisse knapheid: de locatie is nu weer eens een andere dan je van het gros van de hippe hotels gewend bent: niet in het 9e of 10e maar op een steenworp van de Arc de Triomphe, zie je het daar ook weer eens. Daarnaast zijn de kamers niet groot maar wel relatief betaalbaar. Fijn! De lounge is helemaal prima voor een koffie en petit dejeuner en verder ga je lekker de hood verkennen. Have fun!

Boek nu dit hotel