Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
18 January 2019
  • 17-11-2017
  • Nederland, Rotterdam

Nieuw: RoseRouge Rotterdam

Nieuw: RoseRouge Rotterdam

We zijn weer eens even het Rotterdamse ingedoken en, net als in Amsterdam, is Rotterdam Noord pretty booming lately! Hier opent namelijk vanavond - vrijdag 17 november - wat - denk ik - onze nieuwe Rotterdamse lievelingsbar moet gaan zijn: RoseRouge Rotterdam. Café RoseRouge Rotterdam. Of Hotelbar RoseRouge, maar dan zonder hotel, omdat je in een hotelbar altijd zo lekker lang mag blijven plakken, een vibe die Rotterdam Noord nog best gebruiken kan.

Rotterdam Noord is het toneel, de Benthuizerstraat het exacte adres, de jonge Florence Damen degene die er aan de touwtjes trekt. Florence doet dit niet voor het eerst: samen met haar zus runt ze al het populaire Lilith en ook RoseRouge hoeft ze heus niet alleen te doen: dat gebeurt weer samen met de mensen achter restaurant Tosca. Kortom: goed volk. Volk met smaak vooral, check de foto's maar, en dat zijn alleen nog maar de looks. Hoewel die looks misschien wel de belangrijkste reden is om - in eerste instantie tenminste - richting RougeRouge te gaan: het roze en groen boven een zwart-wit geblokte vloer en de bar vol met drankfles is een plaatje. In tweede instantie valt de rest ook vast en zeker niet tegen: originele barhappen op het menu, spannende cocktails, draftbiertjes en goede wijnen. En dat dus in Rotterdam Noord waar eigenlijk vooral veel bruine kroegen zitten. Meerwaarde hoor. Wordt vervolgd.
Benthuizerstraat 35B, Rotterdam