België, Antwerpen2 september 2013, door Maartje

Ontbijt en lunch à la carte bij Tinsel in Antwerpen

België, Antwerpen, 2 september 2013, door Maartje

Ontbijt en lunch à la carte bij Tinsel in Antwerpen

Vroeger gelegen aan ’t Zuid, vandaag vind je hun food café op Sint-Paulusplaats in Antwerpen. Tinsel blijft de ideale bestemming voor ontbijt of lunch in Antwerpen. Met hun vernieuwde kaart en minimalistisch, trendy interieur behoudt Tinsel hun vaste waarde in de Antwerpse horeca. Zo werken ze nog steeds met lokale en seizoensgebonden producten voor ontbijt en lunch à la carte.

De gerechten en drankjes zijn zoveel mogelijk huisbereid. Als het niet zelfgemaakt is, kunnen ze rekenen op Belgische leveranciers. Naast het nieuwe, frisse interieur werd ook een vernieuwde kaart geïntroduceerd. Probeer zeker ook even hun fluffy Tinsel pancake uit, al is het maar om als toetje te delen. De pannenkoeken komen anders wel binnen. Je begrijpt meteen waarom dit hun signature dish is geworden. Wanneer de zon schijnt, is het ook heerlijk terrassen hier. Tinsel zorgt ervoor dat de buurt opgewaardeerd wordt en je gezellig kan blijven genieten op het plein. Dat is ook de vibe die deze bar uitstraalt: hip geklede voorbijgangers die elkaar opzoeken op Sint-Paulusplaats om even bij te praten.

@tinsel_antwerp @liespolet

Honger naar meer ontbijt -en lunchadressen in Antwerpen? Deze stad heeft heel wat gezellige plekken voor jou in petto (zie artikel ‘Barts Best of: bakkie, brekkie en brunch in Antwerpen‘).