Nederland, Utrecht3 april 2017, door Maartje

Poke Perfect Utrecht

Nederland, Utrecht, 3 april 2017, door Maartje

Poke Perfect Utrecht

Zit je heel even niet op te letten, zijn er ineens allemaal fantastisch leuke nieuwe openingen in het hart van het land Utrecht! Zoals de gezonde hitmachine Poke Perfect, waarvan het natuurlijk slechts een kwestie van tijd was voordat de club uit zou gaan breiden. Mocht je nu toch een heeeeeel klein beetje onder een steen geleefd hebben (lijkt ons overigens heerlijk, daar niet van): Poke? Wat dat ook alweer is? Poke is een soort sushi maar dan in een kom, let's say een sushi-salade. Oorspronkelijk uit Hawaii en heul errug lekker. En gezond. Hoewel... Dankzij de sausje en dergelijke eet je jezelf er heus niet dus van, maar toch, beter dan een buil friet (in de meeste gevallen).

Barts-Boekje- poke perfect utrecht

In Amsterdam wordt er al heel wat afgepoké'ed en Utrecht mocht - uiteraard - niet op achterblijven. En dus opende Poke Perfect nummer 2  aan de Korte Jansstraat nummer 17, in een knap grachtenpand. Binnen is het niet minder knap: dezelfde on-fuzz-lichte inrichting als in Amsterdam die toch ook uitnodigt om mee te nemen. Hoewel we het ff blijven plakken gehalte in Utrecht toch wel wat hoger vinden. Poke Perfect

Toch liever Amsterdam? Goed nieuws! De derde Poké Perfect vestiging is coming soon now... Dit keer de beurt aan Amsterdam West waar de aak binnenkort opent aan de Kinkerstraat.