22 juni 2017, door Maartje

Snappcar

22 juni 2017, door Maartje

Snappcar

Vaker even de stad uit. Dat is altijd weer het voornemen na een vakantie of een weekendje weg. Maar voor autolozen is dat toch altijd even iets moeilijker realiseerbaar dan gehoopt. Zie je een mooi plekje in de natuur, dan moet je eerst met de trein, dan met de bus en vervolgens 25 minuten lopen naar plaats van bestemming. Mét al je bagage. Laat maar! Gelukkig zijn daar de nieuwe manieren van autobezit en -huur. Waarvan Snappcar er eentje is. Favoriet van ondergetekende, want je hebt er geen abonnement voor nodig waardoor het niet als maandelijkse belasting voelt. Zo vrij als een vogeltje en toch een auto onder je kont wanneer je wilt.

Bij Snappcar huur je de auto die je op dat moment nodig hebt. Voor een ritje naar de bouwmarkt huur je een stationwagen. Voor een ritje met je lief naar de camping huur je een hippe Fiat500. En voor een dagje strand met de amigos huur je een – doe eens gek – cabrio. Of een VW-busje, een Tesla of een oldtimer. Dit hele wagenpark is beschikbaar gesteld door de mensen bij je uit de buurt. Je huurt bij Snappcar namelijk de auto van particulieren. En via Snappcar is dat rechtmatig goed geregeld en inclusief verzekering, mocht er zich een ongelukje voordoen.

snappcar2

Het huren gaat hartstikke easy. Op de website geef je aan waar je naar op zoek bent en vervolgens zoek je naar de auto van je dromen. Nou ja, of eentje die goed genoeg is. Groot of klein, oud of juist jong, goedkoop of juist luxe, het merk of de kleur. Wat jij wilt. Dan mail je wat heen en weer met de eigenaar en je kunt de auto ophalen. Easy toch? Oja, en als je bij je in de buurt huurt, dan heb je dankzij de aanwezige parkeervergunning ook geen parkeerkosten. Daar houden we van. Voor ons autolozen worden tripjes de stad uit voortaan mede mogelijk gemaakt door Snappcar. Olé!