5 mei 2019, door Nina van Hilst

Snoepen voor de gezondheid: VITAVIVA en Yummygums

5 mei 2019, door Nina van Hilst

Snoepen voor de gezondheid: VITAVIVA en Yummygums

In beide gevallen zijn de snoepjes té lekker. Wij hebben er thuis regelmatig woorden over - met de 3-jarige miss herself - of ze de maximale 2 snoepjes per dag al gehad heeft. En snoepen wij gewoon lekker mee. Een success story it is.

VITAVIVA

VITAVIVA

We zagen ze bij favo winkel Archive – waar we sowieso alles willen hebben – Store in Amsterdam. VITAKIDS Multi en Omega 3. Voor de eigenwijze etertjes – niet ettertjes, dat zouden we nóóit zeggen natuurlijk – die nogal eens weigeren groenten, fruit, vlees of vis te eten. Vitaminepillen verstopt in een gezellig gummibeertje. Welk kind wil dat nu niet? VITAKIDS is speciaal gemaakt voor kindjes van 2-12 jaar. Helemaal natuurlijk, de beste kwaliteit ingrediënten en retelekker. VITAVIVA is er niet alleen voor de kleintjes. Ook voor volwassenen is er een heel scala aan vitamines die je gezonder helpen leven. De website van VITAVIVA werkt met “kwaaltjes” en biedt daar de nodige oplossing bij. Heb je last van jetlag dan is er de ‘sleep formula’. Heb je last van stress hebben ze onder andere de ‘mood formula’. Voor zwangeren is er VITAMAMA. En zo zijn er nog heel wat meer potjes met meer goeds. Zowel online als offline – in winkels als Archive Store en Klaever Health – te koop.

VITAVIVA

Yummygums

Yummygums

Zelfde trucje, ander merk is Yummygums. Alleen heeft Yummygums momenteel een fijn klein aanbod. Multi Plus en Hair & Beauty. Waarvan de eerste ook voor kindjes geschikt is. De beste ingrediënten, vegan, volledig natuurlijk en erg yummy natuurlijk. Gedachte achter Yummygums is dat het zonde is om je vitamines uit 10 verschillende potjes te slikken, terwijl dit net zo handig in één compact snoepje kan. Wel zo easy, niet? De Multi  – die mini dus ook mag eten – bestaat uit de complete set multivitamines, Omega 3, B12 en D3. Hair & Beauty is voor de mama’s en papa’s van wie het haar, huid en nagels een boost kunnen gebruiken. De lekkere Yummygums zijn online te bestellen, in enkele winkels en bij 250 haarsalons.

Yummygums