Nederland, Amsterdam15 maart 2021, door bloemelaarman

Staycation in Amsterdam? Stay-in & Dine bij Hotel V (leuk voor Pasen!)

Nederland, Amsterdam, 15 maart 2021, door bloemelaarman

Staycation in Amsterdam? Stay-in & Dine bij Hotel V (leuk voor Pasen!)

Van een kleine staycation zijn we tegenwoordig helemaal niet vies (als we dat ooit al waren) en we gingen dan ook in galop naar Hotel V in Amsterdam om ook hier te kijken hoe het er met dat staycationen nou precies aan toe gaat. En we kunnen je zeggen: dat was pas mal. Hotel V en de bijbehorende restaurants The Lobby (meervoud ja, er zijn er twee in Amsterdam) maken al tijden furore bij team Barts Boekje. Waarom? Omdat alles wat het team aanraakt mooi en/of lekker is. Je wil het. Van de kussens op de banken tot de kleden aan de wand. En de wijnvoorraad. Die ook wel. En dit maakt dat je niet snel het pand zal willen verlaten, gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. En nu is er een Stay-in & Dine concept zodat we gewoon nog eens op de fiets sprongen! Check hier alle special offers van Hotel V.

* let wel: we promoten in geen geval het door reizen door het land zolang dit door de overheid wordt afgeraden. Kun je op de fiets springen? Doe het. De trein? Blijf lekker in de buurt van je eigen huis.

 

Hotel V

Hotel V

Start de dag rustig met een ontbijtje. Zoals een heerlijk vers gebakken eitje, de pancakes of de onvolprezen wentelteefjes. Met name over de wentelteefjes is het team zelf erg te spreken en we kunnen ze geen ongelijk geven. Doe er een kop koffie bij en je bent klaar voor de start. 

 

Een kamer boeken kan voor wat quality time maar ook om even alle to do-lists rustig af te werken. Je hoeft nergens aan te denken. Er is een lekkere work playlist die goed door de kamer galmt met de te leuke speaker van Marshall. Alles wordt voor je geregeld en reken maar dat je goed zult eten want de keuken van The Lobby mag dan momenteel niet op volle toeren draaien, ze zorgen wél dat hotelgasten snel een bovengemiddeld heerlijk maal voor je neus hebt staan.

Omdat je dus ook de nacht hebt geboekt, kun je vrolijk doorgaan met bestellen. Want vijf uur betekent borreltijd en weer is The Lobby je man. Eerlijk is eerlijk: de flammkuchen hier zijn de beste. Knapperig, luchtig en onwijs lekker. Een topper voor naast een glas rosé (oke, fles who are we kidding?) om de avond mee te starten. 

 

Tussendoor de bedrijven door is het tijd voor een uitgebreide massage: die regelt het hotel namelijk met plezier voor je en de masseur komt, met massagetafel and all, in het hotel. Immers, als we dan toch niet in disco-outfit de hort op gaan, dan halen we ook alles uit de hotelkamerkast! Komt goed uit want Hotel V heeft tegenwoordig ook een eigen geur. En laten we daar nu ontzettend gevoelig voor zijn – dat máákt wat ons betreft een hotelbeleving. Etika is de naam van de lijn met verzorgingsproducten die speciaal werd ontwikkeld voor Hotel V. De mini’s staan op elke kamer en mag je mee naar huis nemen. De 300ml flessen, geurstokjes en geurkaarsen zijn te koop bij de receptie of in de webshop: shop.hotelv.com 

 

Alles gebeurt helemaal Cornona-proof, uiteraard. En getafeld zal er! Op je kamer wordt er een tafeltje opgedekt en je driegangenmenu (of meer: waar je maar zin in hebt) wordt op de gang geleverd. Best wel feest, vooral wanneer je rozig en geurig verder helemaal nergens meer naartoe hoeft…