Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 20-06-2019
  • Den Haag, Winkelen

Niet nieuw maar wel een typisch Bartje: Stijlbandiet in Den Haag

Niet nieuw maar wel een typisch Bartje: Stijlbandiet in Den Haag

Vergeef ons dat we het niet eerder over het Haagse Stijlbandiet hebben gehad. Dat komt omdat we – als we dan toch in Den Haag zijn – niet verder komen dan het strand, de Denneweg of de Frederikstraat. Maar vandaag dan toch eindelijk de dag dat we het over Stijlbandiet hebben.

Stijlbandiet Den Haag

Geen horeca dit keer maar een heuse shop, zo een waar we niet weg te meppen zijn. Zwierige jurken, meraki geurstokjes, rieten tassen of vintage kastjes, je leest het alweer: Stijlbandiet heeft precies zo’n mix die wij leuk vinden. Van alles wat, en dan ook nog eens stijlvol. Kortom: een pracht bende van plezier.

Hoezo hebben we het hier niet eerder over gehad? Nou, Stijlbandiet ligt niet in wat je zou kunnen noemen het stadscentrum van Den Haag. Nee, hiervoor moet je naar de Fahrenheitstraat. Die ook leuk en gezellig is, maar wel een tikkie verder. De moeite waard, kunnen we hier heel toepasselijk mee afsluiten. Daag!