België, Antwerpen11 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

Where Antwerp meets Paris: welkom bij Studio Penelope in het residentiële Antwerpen, Berchem

België, Antwerpen, 11 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

Where Antwerp meets Paris: welkom bij Studio Penelope in het residentiële Antwerpen, Berchem

Als we een weekendje weg willen dan gaan we vaak naar Antwerpen. Allez, op naar die immer gezellige en bourgondische stad. We kunnen er geen genoeg van krijgen. De allermooiste winkels, de geweldige restaurants met lekker en verfijnd eten én de prachtige hotels. Over hotels gesproken (of voor nu een B&B)... We hebben er weer een heuse parel gevonden: Studio Penelope in Antwerpen is de naam. Niet hartje Antwerpen maar wél in één van de mooiste residentiële wijken van Antwerpen: Berchem.

Studio Penelope, Antwerpen

Studio Penelope, Antwerpen

Troyentenhoflaan is een gezellige en mooie straat in Berchem. Overal staan er bijzondere opgeknapte oude huizen. Je zit middenin een Antwerpse woonwijk. Studio Penelope mag vertoeven in een stijlvol art deco gebouw omgetoverd tot deze geweldige verscholen B&B met een Franse flair. Zo heb je vissengraat parketvloeren, terazzo vloeren, hoge nude-pink plafonds met gedrapeerde gordijnen en een prachtig, tot in de puntjes bedacht, interieur (die je zelf in huis wil) met een touch of gold. Klinkt als een paradijs, toch?

 

Weekend vol mooie winkel en heerlijk eten? Antwerpen it is! En dan is Studio Penelope the perfect place to hide.

Amai ja! Vinden wij ook. Niet alleen mooi voor het oog. Service op en top. Denk aan the full monthy. Lekkere producten van Grown Alchemist, Netflix, een platenspeler met verschillende platen om het art deco gevoel te versterken, een super lekker gevulde mini-bar (inbegrepen bij de prijs van de kamer, zij hebben het begrepen!) en goodies die je kan winnen door een little escape game te spelen. Super tof! Luxe bij Studio Penelope is geen vraag. Oh en dan hebben we het nog niet over het ontbijt gehad. Helemaal zelf te bepalen en klaargemaakt met local en organic producten.

Antwerpen in Barts style

Antwerpen is een bruisende stad. De dag begint met het lekkerste bakkie, brekkie of brucnh. Daarna in de stad rondstruinen, even binnen hoppen bij Anna+Nina (we know ook in Antwerpen, leuk hé) en dan is het alweer tijd om heerlijk te dineren Antwerp style in één van onze favoriete restaurants.