24 november 2017, door Maartje

The 100th monkey, Amsterdam

24 november 2017, door Maartje

The 100th monkey, Amsterdam

Het moge duidelijk zijn dat er een nieuw tijdperk is aangebroken. Yoga, mindfulness en bewust leven zijn hot en happening. Ook in een leven met kinderen. Of wellicht juist in een leven met kinderen. New kid in Amsterdam town is The 100th monkey. Een plek waar kinderen én ouders terecht kunnen voor hun wekelijkse dosis creativiteit en ontspanning. Het leuke aapje is al open en zal op de open dag op 26 november zijn kunstjes vertonen.

In een wereld waar zelfs kinderen – oh no! - meer stress ervaren, is extra momenten voor ontspanning inbouwen belangrijk. The 100th monkey heeft als doel een omgeving te zijn waar prestaties niet bestaan maar kinderen van zichzelf houden om wie ze zijn. De punten op school, de goals in het doel en het aantal gevangen Pokémons doen er even niet toe. In de studio is er ruimte om vrij te kunnen zijn wie je bent. Door middel van muziek maken, mediteren, schilderen of dansen zal het zelfvertrouwen worden versterkt om te doen waar je hart ligt. Dagelijks zijn er lessen waarbij de nadruk ligt op plezier maken. En ja, plezier brengt ontspanning.

Barts Boekje - 100th

Niet alleen voor de kleintjes is het bij The 100th monkey feest. Ook voor de papa’s en mama’s zijn er workshops, sharing circles en inspiratielessen. Want als ouder kun je soms ook wel wat meer ontspanning, een duwtje in de rug of inspiratie gebruiken. Er zijn yoga- en meditatielessen voor de ouders, wobbelyoga en kunstlessen voor peuters en oudere kinderen en meditatielessen voor ouders en kinderen samen. Voor de lessen, data en leeftijden kun je het beste op de website van The 100th monkey kijken.

The 100th monkey, pop-up studio Tolstraat 84, Amsterdam. Open (zon)dag 26 november 10.00-13.00 uur.

X,
Nina