Nederland, Amsterdam8 mei 2024, door Anouk Ardesch

Uitkijken naar al het moois bij The Beauty House by Pulitzer

Nederland, Amsterdam, 8 mei 2024, door Anouk Ardesch

Uitkijken naar al het moois bij The Beauty House by Pulitzer

Pulitzer, een van onze favoriete hotels in Amsterdam. Dat is niet voor niets: de locatie is top, de gastvrijheid is on en de looks zijn jaloersmakend. De restaurants (er zijn er twee) zijn goed en de bar is er zo één waar je ieder weekend wil neerploffen, nippend aan je cocktail. Well, do you get the point? Pulitzer fans verzamelen!

Wat het allemaal extra bijzonder maakt is dat het hotel bestaat uit een verzameling van maar liefst 25 grachtenpanden, allemaal aan elkaar verbonden. Gangetje hier, hoekje om en door naar de volgende ruimte. Heerlijk rondstruinen en je ogen uitkijken naar al het moois. Maar, nu, oh, nu. Nu komt er The Beauty House by Pulitzer, in de negen Straatjes.

Meer weten over Beauty? Lees hier onze zorgvuldige Barts Best of Beauty lijst!

The Beauty House

The Beauty House

In mei 2024 opent The Beauty House by Pulitzer Amsterdam haar deuren, een nieuw concept dat de persoonlijke en eigentijdse service van het hotel combineert met een nieuw beauty en wellness concept in de Reestraat, midden in de Negen Straatjes. En dat is dus om de hoek van het Pulitzer hotel zelf. Dit beauty ‘huis’ wordt ook in de Pulitzer designjasje gestoken en biedt vanaf mei dus een reeks aan beauty handelingen waaronder gezichtsverzorging, haarstyling, nagels en massages.

Dat we hartje zijn op Pulitzer hoeven we niet meer te benoemen, maar dat we ook direct verliefd zijn op The Beauty House, daarentegen wel. Het start al goed, met een volledige vragenlijst waar ze inspelen op jouw wensen. Voelt exclusief, en dat is het ook. Zo weet je zeker dat jouw behandeling perfect op jou afgestemd is, en dat alleen het aller aller beste voor je gedaan wordt. Jep, hier weten ze wel wat ze aan het doen zijn.

Fotocredits naar James Mcdonalds Photography

Een hotelovernachting is allang niet meer alleen om te overnachten, het is veel meer dan dat. Even ertussen uit, ontspannen en genieten. Daar speelt Pulitzer met deze nieuwe ontspan plek goed op in. Een echt stukje ‘you-time’ hiero. Al hoeft een hotelovernachting natuurlijk helemaal niet. Je kunt bij The Beauty House gewoon terecht, of je nou blijft slapen om de hoek of niet. Hebben we eigenlijk überhaupt een reden nodig voor een beauty behandeling? Wij vinden van niet. En die behandeling, die verdien jij (en je moeder, je buurvrouw, je dochter… iedereen!) natuurlijk ook. Dus hup, op naar The Beauty House.

Dit is nou ook echt zo’n lekkere -altijd-goed-cadeau, en helemaal nu Moederdag eraan komt. Meer goede Moederdag cadeau tips? Een lijstje vol tips om je moeder in de watten te leggen.

Fotocredits naar James Mcdonalds Photography