26 januari 2019, door Maartje

Hotel The James Rotterdam

26 januari 2019, door Maartje

Hotel The James Rotterdam

Hotel The James is de naam en het is het jongste knappe hotel van de stad. Drie sterren heeft het, wat betekent dat Hotel The James zowel betaalbaar als een beetje luxe is, maar geen overbodige poeha kent. Dat zou de prijs alleen maar opdrijven. Nee, The James is zoals de stad waarin-ie staat: nuchter en mooi zonder het zelf te weten.

Hotel The James

Hotel The James

Hotel The James staat midden in het centrum, vlakbij de Coolsingel. Het driesterrenhotel kent alle luxe en comfort die je mag verwachten zonder overbodige weldaad. Geen zwembad. Geen in-house restaurant. Geeft niks: in Rotterdam is namelijk genoeg te doen! Pak dit lijstje nieuwe Rotterdammers er maar eens bij: 15 x Nieuw in Rotterdam (mei 2018)

Wat er wel is? Een uitgebreide gym (al hadden we die nou net niet nodig… Maar dat is persoonlijk), een 24/7 foodmarkt met de titel Jutter Speijs (even rustig op je in laten werken die naam. Leuk toch?) waar je zelf je hoognodige versnaperingen kunt scoren, een grote, aantrekkelijke lobby (afspraak-materiaal), 144 fraaie kamers en het centraal station op struikelafstand.

"

Tip: maak zeker een praatje met het personeel. Zij zijn echte Rotterdam-kenners en vertellen je graag over the places to be. Of pak dit lijstje er nog even bij: 15 x nieuw in Rotterdam.

"