Nederland, Amsterdam10 mei 2019, door Jorien Thijs

The Little Birdie Festival in The Birdhouse

Nederland, Amsterdam, 10 mei 2019, door Jorien Thijs

The Little Birdie Festival in The Birdhouse

Tegenover Artis zit sinds vorige zomer het knappe The Birdhouse. Daar kwamen we al graag voor een borrel en voor een avondje tafelen. En nu ook voor koffie met de kleine kuikens. Ieder kwartaal viert huisflamingo Flip namelijk een feestje speciaal voor de ukkies: The Little Birdie Festival.

The Birdhouse

The Birdhouse

Het blijft zoeken naar een stek waar je zelf graag gaat lunchen én waar je mini zich ook echt langer dan een kwartier kan vermaken. De gemiddelde kindvriendelijke locatie is vooral gericht op je spruit en vervolgens zit jij aan de rand van de speelhoek de tijd uit. No longer, want vanaf nu kun je vier keer per jaar met je uk naar The Little Birdie Festival in The Birdhouse in Oost. Je weet wel, die knapperd aan de Plantage Middenlaan. Met uitwijkmogelijkheid richting Artis, good old Artis.

Huisflamingo Flip viert feest en dus zijn er winegums in overvloed en vloeit de limo rijkelijk. Je kind kan onder begeleiding van een nanny lekker knutselen en koekjes bakken. Verder komt er een zangcoach gezellig zingen en dansen met de kleintjes. Schattig. Ondertussen sla jij je slag bij de standjes van een stel lokale ondernemers (o.a. Broer & Zus, Stov Amsterdam) en plof je vervolgens op een van de heerlijk zachte banken. Met een wijntje, zouden wij doen. Iedereen blij naar huis.

Volgende editie: 28 augustus.