Nederland, Den Haag14 december 2017, door Maartje

The Poké Bar Den Haag

Nederland, Den Haag, 14 december 2017, door Maartje

The Poké Bar Den Haag

De Pokébowl – het Hawaiiaanse kommetje vol rijst, rauwe vis en talloze toppings – je kunt er bijna niet meer omheen. We schreven al over Ohana Poké, de nieuwe Hawaiaanse toevoeging aan de Prinsestraat, maar zij waren niet de eerste poké bowl stek in Den Haag. Dat was namelijk the Poké Bar, die huishoudt in foodhall MingleMush (vlakbij centraal). En dat is zo’n succes, dat er een eigen zaak bijkomt, middenin de Binnenstad.

the poke bar den haag

Oprichters van the Poké Bar Den Haag, én neven Su Fang en Li-Xiang kwamen het poké concept voor het eerst tegen op vakantie in New York. Zo makkelijk, gezond en lekker, maar eenmaal terug in Nederland nergens te krijgen. Wat doe je dan? Dan open je gewoon je eigen zaak en maak je het lekker zelf. Zo begonnen de neven dus in MingleMush, maar werd al snel duidelijk dat ze met dat succes een eigen zaak konden openen. En zo geschiedde, middenin het centrum aan de Grote Halstraat (“naast” de grote Sting en vlakbij het pleintje Driehoekjes).

Creëer hier je eigen bowl met tonijn, zalm, tofu kip of (gefrituurde) garnalen, en mix die met allerlei toevoegingen van crispy corn, avocado en mango tot kokos en wasabi. Met lekkere sausjes on top natuurlijk. Liever verzekerd van een goede combo? Ga dan voor een signature bowl, weg keuzestress! Spicy shrimp bijvoorbeeld. Of heb je toch liever een poké burrito, oftewel een sushi ritto? Genoeg keuze, en je kunt alles ook zonder zorgen thuis laten bezorgen. Al mis je dan wel het Hawaiiaanse strandgevoel wat je gegarandeerd krijgt van de muurschildering in de nieuwe zaak. The choice is yours! The Poké Bar.

♥ Marloes