1 februari 2017, door Maartje

De Top 5 van Januari

1 februari 2017, door Maartje

De Top 5 van Januari

Wat beter dan op de eerste dag van de nieuwe maand het beste van de vorige maand voorgeschoteld te krijgen? We kunnen een paar dingen bedenken, oke, maar toch, het is een leuk idee. En dus doen we dat voortaan. Wat? De vijf meest gelezen posts op een rijtje zetten. Om je nog maar een keer te verlekkeren, verheugen of what not: De Top 5 van Januari.

22 x Werkplekken Amsterdam
Werken of studeren is heus niet altijd big fun (en wil íemand de term #girlboss afschaffen, please). Maar verplichte nummertjes vallen eenvoudig stukken leuker te maken: locatie locatie locatie. Plus goede koffie, een puike lunch en een gezellig maar niet al te rumoerig sfeertje. Dat. Net een koffiedate, maar dan met je laptop. Waar? Hier: 22 x Werkplekken Amsterdam.

sue

Bar Sue Amsterdam
Bar Sue, gebaseerd op het nummer van Johhny Cash – alleen daarom al handjes op elkaar (a Boy named Sue/ a Bar named Sue, you get the point). Bar Sue Amsterdam Oost is de hele dag open, van vroeg tot laat én er wordt een keur aan live muziek en verschillende spel- en quizavonden beloofd. Like. Op het menu Sue bowls, de bekende gezonde kommetjes met o.a. een variant met kip, avocado, jalapeños en zure room – een aanrader, al is die met garnalen en edamame ook niet mis. Verder een kimchi burger en – zo lekker – van die kleffe buns waarvan we die met varken en komkommer kimchi het yummiest vinden. Maar je mag zelf kiezen hoor. Bar Sue

barts boekje - avocado show

11 x Amsterdamse Nieuwe 2017
Het is nog maar nét krap aan 2017 en nu alweer een lijst aan Amsterdamse Nieuwe. Man o man, het is bijna niet bij te houden. Bijna. Want met deze lijst kom je namelijk al een heel eind: 11 x Amsterdamse Nieuwe 2017. Ach, misschien zijn er nog een paar openingen uit de valreep van 2016, kniesoor die daarop let. 11 x Amsterdamse Nieuwe 2017 waar je je nu meteen al ongans kunt gaan eten, en uiteraard hebben we ook een lijst met 13 x Bijna open in Amsterdam. 11 x Amsterdamse Nieuwe

5 x Bos en Lommer Amsterdam
Het Amsterdamse Bos en Lommer, BoLo voor intimi, klinkt misschien wat louche, of afgelegen of allebei, maar dat is natuurlijk nonsens. Sterker nog: Bos en Lommer kent een paar parels, je moet alleen even weten waar ze zitten. 5 x Bos en Lommer.