Nederland, Amersfoort28 september 2017, door Maartje

Trade Amsterdam

Nederland, Amersfoort, 28 september 2017, door Maartje

Trade Amsterdam

Mocht je in Amsterdam wonen, dan is de kans vrij groot dat je niet heul vaak in en rond de Warmoesstraat te vinden bent. Of je moet er wonen natuurlijk. Dan wel. Maar anders... te druk en vooral van donderdag tot en met zondag best wel behoorlijk niet te doen qua toeristen. Toch? Ja, er zitten een aantal hele fijne zaken in the hood, zoals Cannibale Royale, Bistro Anna, Mata Hari, Blauw aan de Wal en heel binnenkort The Dirty Chicken Club, die laatste zelfs op dezelfde Warmoesstraat, maar toch, heel vaak zijn er niet te vinden.

Mooi dus dat er een meer dan fijn adres aan zit te komen waardoor we tóch wel weer richting Wallen koersen: Trade Amsterdam is coming!

Barts-Boekje- trade amsterdam

Een Bio Supermarket wordt het, om te shoppen maar vooral ook om (even) te blijven hangen. De perfecte aanvulling op het gebied, zo dunkt ons. Amsterdamse lievelingszaken zoals Meener Temaki, Juice Brothers, Van Leeuwen Vegan Ice Cream, Bouillon Brothers en The Burrito Bastards hebben al voor een plekje getekend - kan niet meer misgaan. And then we wait.

Trade Amsterdam