Nederland, Texel19 maart 2024, door Michel + Renske

Droomlocatie voor slapen op de waddeneilanden: Uitzicht op Texel

Nederland, Texel, 19 maart 2024, door Michel + Renske

Droomlocatie voor slapen op de waddeneilanden: Uitzicht op Texel

New kid on the block en daarbij mogen alle alarmen af gaan. Weet maar eens zo'n prachtig ontworpen huis te vinden op een eiland als Texel. Op twee minuten rijden van de boot vind je de Waddenlodges. Prachtige puntige huizen met uitzicht over de groene Texelse velden. En wat tref je binnen aan? Een interieur om door een ringetje te halen.

Uitzicht op Texel

Uitzicht op Texel

Wie zorgeloos een weekend (of week) wilt uitwaaien op Texel zit goed bij Uitzicht op Texel om meerdere reden. Rij je vanaf de Pontweg het landweggetje op dan voel je al, dit gaat een fijne worden. Het waddenhof beschikt over vier houten puntige watervilla’s. Op palen gezet voor een adembenemend aanzicht.

Uitzicht op Texel is daar een van (en de mooiste, al zijn wij wat bevooroordeeld). Puntdak, haardvuur en inrichting waar je u tegen zegt. Veel kleur maar alsnog een heerlijke serene vibe.

Lekker vertoeven

Lekker vertoeven

Eigenaren Erik en Anouk zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt zodat je onbezorgd je vakantie start. Niks matiger dan één vaatwastablet of koffiecapsule. Bij Uitzicht op Texel is een royale voorraad zodat je het een paar dagen uitzingt. Dat is nog eens onbezorgd op vakantie.

Boven wordt er geleefd en staat er een moderne –alles erop en eraan- keuken voor je klaar (knap, dat ook nog!). Beneden zijn er 3 heerlijke slaapkamers zodat er 6 mensen kunnen slapen. Vrienden of familie erbij, plek zat!

Zomer? Voor het huis zit je op de ruime veranda. Maar ook als je op pad wilt is de locatie top. Je bent in een mum van tijd in Den Burg of Den Hoorn. Kijk vooral ook naar de andere eiland tips.

Meer info? Hier kan je een kijkje nemen.