Nederland, Den Haag26 oktober 2019, door Maartje

Vers van de pers: Single Estate The Bar in Den Haag

Nederland, Den Haag, 26 oktober 2019, door Maartje

Vers van de pers: Single Estate The Bar in Den Haag

Mocht je nou niet voor de splinternieuwe Foodhallen naar Den Haag gaan, omdat het, zeg, nog behoorlijk vroeg in de ochtend is (en de Hallen lenen zich, vinden wij, toch altijd meer voor een avondhap), en je gewoon mega veel zin in echt Hele Goede Koffie hebt, dan mogen de handjes op elkaar: in de leukste straat van Den Haag opende Single Estate, een 'moderne specialty koffiebrander, met een focus op de best mogelijke koffie'. Ha! O, en ze maken bij Single Estate The Bar in Den Haag de croissantjes helemaal zelf. Niet uit een pakje ofzo, of van de bakker. Waar zie je dat nog? Afijn, wij zijn alvast om.

Single Estate The Bar, Den Haag

Single Estate The Bar, Den Haag

Daar voegt Wendelien, barista bij Single Estate The Bar in Den Haag, baristatrainer én bekroont barista, nog aan toe dat de koffie rechtstreeks bij de boer (van een plantage in Brazilië) ingekocht wordt, en dat ze alleen samen werkt met de beste barista’s (o.a. de huidige beste barista van Nederland) om zo een uniek en eerlijk product te creëren. Hear hear.

Nou kan ze dat allemaal wel zeggen, en we geloven meteen dat de koffie puik is, maar is het er ook gezellig? Gingen we testen en, je verwacht het nooit… Het antwoord is volmondig ja! Een heerlijke Haagse zaak in het toch al zo leuke Zeeheldenkwartier waar je met een gerust hart aan kunt schuiven. De service is top, dat is een, en twee de tweede bonus: de keuze is reuze. Zo kies je voor je cappuccino je  boon naar keuze, en daarnaast volop lekkers on the side: cinnamon bun en yummie red velvet croissants. Waar vind je die koffie met croissants? In de flagshipstore van Single Estate Coffee Roasters aan de Piet Heinstraat in Den Haag.