12 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

Authentieke luxe bij Villa Lena in het Italiaanse prachtige Toscane

12 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

Authentieke luxe bij Villa Lena in het Italiaanse prachtige Toscane

In hartje Toscane, tussen Pisa en Florence om precies te zijn, ligt een prachtig Italiaans landhuis. Villa Lena staat er boven de voordeur. Een sprookje is het als je het ons vraagt. De grote fontein aan de voorkant van het huis en het uitzicht alleen al... Adembenemend.

Het Toscaanse ongerepte heuvellandschap is zo puur en mooi, daar kun je uren naar kijken. Een droomvakantie voor iedereen die op zoek is naar een authentieke, relaxte en toch luxe vakantie. Luxe bij Villa Lena? Echt wel. Mooie grote kamers, heerlijk uitgebreid tafelen, een fantastische bar om de ene Italiaanse cocktail na de andere te proberen en een zwembad met dat ongerepte uitzicht. Alles wat je je maar kan wensen hebben ze hoor, bij de Toscaanse droom die Villa Lena  heet.

 

Villa Lena, Toscane

Villa Lena, Toscane

New meets old. De authentieke details zijn overal terug te vinden in dit opgeknapte landhuis. De oude vloeren en luiken zijn nog in gebruik en oh oh wat houden we daar van. Ze bieden voor ieder wat wils. Zo kan je in één van de luxe kamers slapen of als je meer privacy wil en meer family time kan je in een oud farmhouse of lodge (omgetoverd tot appartementen met alles er op en eraan) met privé zwembad vertoeven. Klinkt geweldig, niet?

Aan het zwembaden onder een gestreepte parasol nippend van een glas heerlijke wijn of een wandeling maken op het grote stuk grond dat Villa Lena rijk is. Heerlijk. Neem je boek mee en doe even helemaal niks. Of voor degenen die niet stil kunnen zitten… Don’t worry, genoeg te doen bij Villa Lena!

 

"

Meer van Italië? We get it, is ook een heerlijke plek om te ontdekken.

"

Niet alleen een luxe vakantieoord

Niet alleen een luxe vakantieoord

Niet alleen de villa zelf is geweldig, de familie achter Villa Lena maakt deze plek tot een lux oord. Naast een vakantie paradijs is dit landelijk huis ook een plek voor creativiteit. Geniet van een film in de buitenlucht, verwen jezelf met een yoga les uitkijkend over de heuvels, ga op pad en huur een fiets of geniet van alle leuke spellen die ze her en der hebben staan zoals ping pong, tafelvoetbal of kinderspelletjes. Iedereen kan hier zijn ding doen en zo samen tot rust komen. Moet je helaas toch nog werken tussendoor? Kan ook hier in de rustgevende kantoren in het huis. Perfect place for a more then perfect vacation!