30 november 2019, door Nina van Hilst

W.Green Market X Hotel Jakarta: de duurzame Sint- en Kerstmarkt

30 november 2019, door Nina van Hilst

W.Green Market X Hotel Jakarta: de duurzame Sint- en Kerstmarkt

Minder kopen en beter kopen is wat we willen. Geen (ok bijna geen, we're only human) impulsaankopen meer. Maar je huis lekker opgeruimd en rustig. En dat je van de dingen die je koopt écht blij wordt. Op 1 december is het tijd voor de eerste W.Green Market X Hotel Jakarta. Hier shop je duurzame cadeaus die leuk zijn voor een ander, jezelf en de planeet. Mode, beauty, etenswaren, interieur van de mooiste slow merken. Voor een fijne, slow en groene Sint en Kerst 2019.

W.Green

W.Green

Double You Wie? Voor wie nog nooit van W.Green gehoord heeft. Dit is hét PR bureau voor duurzame en esthetisch verantwoorde merken. Groen én mooi. Planeetvriendelijk én knap. En je kunt ze wel vertrouwen op hun keuze. Wanneer het W.Green team kiest, dan staan er alleen de lekkerste groene merken op de markt.

We noemen enkele van de deelnemende merken. De webshop met natuurlijke beautyproducten Scoon. Palais, Pikaplant en The Table met duurzame interieuritems. Mode van Rhumaa en de webshop Take It Slow. Lekker veel eet-goodies van Bumi tempeh, Raw Happiness, Yaya Kombucha en ‘vegan kaas’ van het kleine bedrijfje Plant Based Cheese. Die laatste moét je geproefd hebben en is een mega aanrader voor je kerst diner. En de lekkerste – – kaarsen van The Very Good Candle Company. Allemaal deelnemers met mooie verhalen achter hun merk. En je geeft dus meteen een cadeau met een mooie gedachte. Met liefde gemaakt en met liefde gegeven.

Zondag 1 december 11.00-18.00
W.Green Market X Hotel Jakarta
Javakade 766 Amsterdam