22 september 2021, door Esmée Rebel

Wijn- en puzzelliefhebbers opgelet: dé wijnpuzzel van Water & Wines

22 september 2021, door Esmée Rebel

Wijn- en puzzelliefhebbers opgelet: dé wijnpuzzel van Water & Wines

In het afgelopen jaar (of zijn het er alweer twee?) alle bordspellen versleten? En jezelf – vaker dan je wilde – verwend met een alcoholhoudend druivensapje? We got something for you! Het begint met 'wijn' en eindigt op puzzel. Jep, tel die twee bij elkaar op en men krijgt: wijnpuzzel.  Een wijnpuzzel van Water & Wines, welteverstaan. Wat dat inhoudt? Heel veel puzzelstukjes, wijnkennis én een mini-aardrijkskundeles in één.

Zin gekregen in wijn? Bekijk onze Italiaanse wijnlijst. O, en we hebben ook een nog al leuke - al zeggen we het zelf - lijst met spelletjestips. Eén met spellen voor volwassenen en een met spelletjes voor de hele familie

Water & Wines

Water & Wines

Water & Wines – het merk van de wijnpuzzel – geeft een flinke draai aan het imago van een simpel ‘legpuzzeltje’. Al puzzelend word je meegenomen door de wereld van wijn in een specifiek land. Je gaat de wijngebieden, appallations en druifsoorten van Frankrijk, Spanje of Italië langs. Elke (wijn)puzzel is met passie samengesteld door eigenaresse en sommelier Yamit. Bij de puzzel krijg je druifprofielen (met beschrijving van de aroma’s) en tips voor het combineren met gerechten.

De puzzels zijn met de hand geïllustreerd, educatief én duurzaam. Voor elk verkocht item wordt een boom geplant en een donatie gedaan om zo de wereldwijde toegang tot schoon drinkwater te verbeteren.

Water & Wines