Nederland, Nijmegen7 mei 2024, door Evi Boonstra

Wild at Heart: dé bruidsboetiek in Nijmegen in een nieuw jasje

Nederland, Nijmegen, 7 mei 2024, door Evi Boonstra

Wild at Heart: dé bruidsboetiek in Nijmegen in een nieuw jasje

Bruiden to-be en bridal fashion lovers opgelet: Wild at Heart -juist, dé bruidsboetiek in Nijmegen- is in een nieuw jasje gestoken. Als je dacht dat het niet knapper kon, zit je mis. Founder Annika en haar team weten zichzelf wederom te overtreffen. De website (je go-to voor het opdoen van outfit inspiratie, het checken van designers en het boeken van een afspraak), branding en de collectie zijn in een stijlvol nieuw jasje gestoken. Met als kers op de taart een heerlijke campagne shoot. En geloof ons: dat is smullen!

Stijlvolle bruidsboetiek

Stijlvolle bruidsboetiek

Het is geen geheim dat we groot fan zijn van Wild at Heart. We worden keer op keer betoverd door de stijlvolle bruidsboetiek in het statige pand aan de Sint Annastraat. Founder Annika en het team van Wild at Heart stellen de unieke collectie met zorg, liefde en een scherp oog voor fashion samen. Het resultaat is een perfecte mix van stijlen en designers. En laten we niet vergeten dat sommige van deze prachtige merken exclusief verkrijgbaar zijn bij Wild at Heart in Nederland.

Nieuw, nieuw, nieuw

Nieuw, nieuw, nieuw

Nu de bridal weeks (jup: da’s fashion week in de bruidswereld) in Londen, Barcelona en New York achter de rug zijn, is het de hoogste tijd om de nieuwste trends en designers op het gebied van bridal fashion te introduceren in eigen land. Wild at Heart weet daar wel raad mee. Dat de nieuwe hand picked collectie beeldig is, is eigenlijk geen verrassing. Wat wel een leuke verrassing is zijn de nieuwe merken en designers die Wild at Heart aan haar collectie heeft toegevoegd.  Waaronder Vivienne Westwood. Hoe iconisch is dat? Tijd om je inner Carrie Bradshaw volledig los te laten in Nijmegen. Verwacht gedurfde ontwerpen met volumineuze rokken, sculpturale korsetten en elegante halzen die over de schouders vallen.

Annika: De shoot van de collectie laat zien dat je als bruid niet alleen ‘lief en romantisch’ hoeft te zijn, maar ook kan feesten, sexy en vrouwelijk mag zijn en een rauw randje mag hebben. Ik hoop dat dit bruiden een gevoel van kracht en empowerment geeft om zich te zo te kleden op hun trouwdag als bij ze past, en niet zoals ze denken dat het hoort. Be wild at heart, always.”

Outfit inspiratie

Outfit inspiratie

Toen Annika Wild At Heart net begon (zo’n acht jaar geleden) lanceerde ze de boetiek met een campagne shoot. Een shoot waarin ze precies kon laten zien waar Wild At Heart voor staat. Dit keer heeft ze de focus gelegd op styling en het creëren van volledige looks. Fijn, want daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Ze hoopt hiermee bruiden aan te moedigen om te ontdekken hoe accessoires zoals een overskirt, een hoed of een andere haarstijl hun hele look kunnen transformeren. Gevalletje kleine moeite, groots resultaat.

Ieder merk uit de boetiek is vertegenwoordigd in de campagne met een of twee looks. Heerlijk om zo je bridal outfit inspiratie op te doen in de zoektocht naar die ene perfecte bruidsjurk. Hup, saven die hap! En er is natuurlijk meer, maar daarvoor moet je toch echt een afspraak inplannen bij Wild at Heart. Geloof ons, daar krijg je geen spijt van.

Voordat je binnenstapt bij Wild at Heart moet je zeker eens een kijkje nemen op de minstens net zo knappe website. Hier moet je overigens ook zijn voor het maken van een afspraak in de boetiek. You’re welcome. 

Concept en styling: Annika Noordzij / Wild At Heart Bridal
Styling en assistent: Sara Zekic
Licht assistent & Backstage: Jacob van Rozelaar
Video: Blond & Blauw
Hair & Make up: BrideLook