Nederland, Amsterdam6 februari 2018, door Maartje

XXL Aanschuiftafel 17 feb @ Bartje Boemboe x House of Watt

Nederland, Amsterdam, 6 februari 2018, door Maartje

XXL Aanschuiftafel 17 feb @ Bartje Boemboe x House of Watt

Echt goed Indonesisch eten, je mag ons er voor wakker maken. Nu zijn wij - helaas - niet gezegend met een Indonesische oma en zelf ook geen ster in het maken van een Indische maaltijd... Bummer. Dat betekent, basically, dat wij ons Indische comfort food buiten de deur moeten halen/eten (al vinden we dat heus ook niet erg hoor).

Maar daar heeft Bartje Boemboe - I think it’s meant to be - iets op gevonden. 'Iets' zodat zelfs wij ook thuis een Indische maaltijd op tafel kunnen toveren. Namelijk met de zelfgemaakte boemboe’s van Jojo en Bart - beiden kookliefhebbers met Indonesische roots en de grondleggers van Bartje Boemboe.

Dat koken van hun favoriete Indo food doen de twee op donderdag en vrijdag bij Bartje Boemboe in Amsterdam. Aanrader. Dat vinden niet alleen wij (dat het een aanrader is): de Bartje Boemboe avonden zitten altijd ra-zend-snel vol. Vandaar dat Joj en Bart in samenwerking met House of Watt - waar je kunt eten, drinken, werken en spelen (voor de kleintjes) onder één dak - nog iets leukers bedacht: de XXL Aanschuiftafel. Tijdens deze avond eet je een traditioneel, Indonesisch vijf gangen diner.

Klinkt goed, non? Vinden wij ook. Wat je er voor moet doen? Een plek reserveren via de Facebook pagina van House of Watt voor €35 per persoon. Dat wordt aanschuiven dus, 17 februari, bij House of Watt.

House of Watt: James Wattstraat 73, Amsterdam
Bartje Boemboe: Middelhoffstraat 6, Amsterdam

x Juliette