Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 14-10-2014
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum

Hotel Dwars, Amsterdam (centrum)

Barts Boekje - Hotel Dwars Amsterdam

1. de locatie (zijstraat van de Utrechtsestraat, en dat is positief). 2. de inrichting (funky-cool en toch ook heel praktisch. Dat wil je ook).

Het kleine boetiekhotel is niet perse heel goedkoop (de negen kamers schommelen tussen de 120,- en 190,- euro voor een nacht), een ontbijt is er niet (wel een espresso automaat voor het allereerst koffie-shot in de ochtend) en de shampoo zit heel milieuvriedelijk en heel economisch in grote stop-the-water-while-using-me potten (dus zeg maar dag tegen het hotelzeepjesjatten. Want ja, dat doen we allemaal) maar dat is nog altijd rond en zelfs onder het gemiddelde voor een knappe Amsterdamse hotelnacht, zelfs voor de mindere goden. Dus ja, een aanrader is Hotel Dwars zeker wel. Kun je meteen even inspiratie opdoen voor thuis aangezien het hotel een bijzonder hoog do try this at home gehalte heeft. Enjoy! Hotel Dwars