• 9 December 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
9 December 2018
  • 12-08-2016
  • Valencia

Valencia Lounge Hostel, Valencia

Valencia Lounge Hostel, Valencia

Heel lang vonden we eigenlijk alleen in bed and breakfast ABC You, gerund door een Nederlands stel, een ideaal slaapadres (toplocatie, beeldig en bovendien betaalbaar) in het Spaanse Valencia. Maar er is nieuws! Concurrerend nieuws voor ABC You (maar dat vinden ze vast niet erg) en het komt in de vorm van een hostel. Hostel-plus want in Spanje is een Hostel gewoon een hotel. Dus. So you know. Cheap en cheerful, dat is het nieuwe Valencia Lounge Hostel eigenlijk wel in een notendop, en fris en precies luxe genoeg. Er zijn elf neo-klassieke kamers, elk met een eigen balkon en de gemeenschappelijke ruimten zijn om door een ringetje te halen, alles ontworpen door een lokaal designteam die er een modern geheel in primaire kleuren van maakte zonder de authentieke Spaanse details van het pand uit het oog te verliezen.

Meer Valencia? Voila: Barts Boekje x Valencia

Barts-Boekje-valencia

Er is een Memphis-inspired kamer en een kamer all about surfen maar eigenlijk zijn alle kamers cadeautjes in de wijk El Carmen. Het treinstation is op 15 minuten lopen en eigenlijk alle toeristische attracties zijn naast de deur. Fietsen zijn bij de receptie te huur (Valencia is dus écht een fietsstad en de route naar het strand is een gezellige) en de receptie is open tussen 10 en 22 en niet in het weekend - zo houden ze het lekker voordelig. Valencia Lounge Hostel