Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 June 2019
  • 27-01-2019
  • Barts Boekt, Bloemendaal, Eten & drinken, Nederland, Weekendtip

Bart Boekje: Hotel Bleecker in Bloemendaal (10% korting én een fles wijn als je nu hier boekt)

Bart Boekje: Hotel Bleecker in Bloemendaal (10% korting én een fles wijn als je nu hier boekt)

Ken je die zoektocht naar een lekker hotel aan de (Nederlandse) kust? Niet te moeilijk, niet te ver weg, wel smaakvol? Klinkt als heus niet zo veel noten op je zang, maar toch... het blijkt vaak een struggle.

Look no further: Hotel Bleecker bestaat. In hartje Bloemendaal staat het jonge hotel, op een steenworp afstand van de Noord-Hollandse kust. En ja, dat is net zo lekker als het klinkt. Vandaar dat Hotel Bleecker een van onze handjevol Bart Boekt-hotels is: wanneer je nu via Barts Boekje boekt, krijg je dikke korting en/ of leuke extra's. In het geval van Hotel Bleecker Bloemendaal is dat 10% korting én een fles wijn op je hotelkamer!

Boek hier

Hotel Bleecker Bloemendaal

Boetiekhotel Bleecker telt slechts elf kamers, waardoor de (persoonlijke) service op en top is. Er zijn fietsen te huur, tijdens het ontbijt word je in de watten gelegd en wie hulp nodig heeft bij het regelen van het perfecte sunset-diner aan het strand, kan op de hotel Bleecker-staf rekenen.

Op de begane grond van het hotel huist Bleecker Coffee & More, een koffiezaak-plus en de plek waar eerder- genoemd ontbijt geserveerd wordt. Ook een aanrader voor niet-logees! Al wat op tafel komt, is waar mogelijk biologisch en duurzaam, van de tosti’s tot de zeegroentenburger. Een populaire Hawaiiaanse poké bowl kan ook, net als een gadogadosalade. De zaak oogt industrieel zonder al te veel in de gebruikelijke clichés te vervallen. het zitje bij de haard is shotgun-materiaal.

Maar het allermooiste van het verhaal is dat Hotel Bleecker Bloemendaal onderdeel is van ons handjevol Bart Boekt hotels: alleen de leukste hotels waar we onze handen voor in het vuur steken en die je NU hier, op de site, kunt boeken. En dat niet alleen: doe je dat, dan krijg je nog korting en/of leuke extra's ook! In het geval van Hotel Bleecker is dat maar liefst 10% korting én een (verrukkelijke!) fles wijn op je kamer. Ha!

Boek hotel Bleecker