Het is vandaag 24 maart 2023
Barts gebruiksaanwijzing

Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Barts Studentenboekje is voor de studenten, Barts Bruiloft by Evi is hier om je bij te staan met alle voorbereidingen op jullie grote dag, en dan hebben we nog Bij Bart Binnen en Barts Beauty + Bijoux (te vinden onder specials) . Als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Over Willemijn de Leeuw

Over Willemijn de Leeuw

Willemijn de Leeuw schrikt niet van een kleurtje hier of daar. Na haar ervaring als artdirector bij het Nederlandse interieur magazine Residence, wil beeldmaker en interior designer Willemijn haar missie achterna: de alom aanwezige angst om kleur te gebruiken in huis wegnemen en het tegendeel bewijzen. Maar hoe?

Door te durven kiezen voor kleurrijke stoffen en behangprints als basis, waarin contrast het uitgangspunt is. Willemijn is namelijk van mening dat met een goede basis een interieur verder kan groeien. Dat vraagt om een staaltje maatwerk. Willemijn helpt je tijdens je zoektocht naar je eigen persoonlijke interieur met haar persoonlijke tips en tricks.

Beschouw je interieur als een met de tijd opgebouwde verzameling van kunstwerken: daar loop je tegenaan en koop je toch ook niet on demand?

@willemijndeleeuw