Nederland, Amsterdam14 november 2017, door Maartje

Bijna open: ACE Restaurant Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 14 november 2017, door Maartje

Bijna open: ACE Restaurant Amsterdam

Op het moment van schrijven wordt er nog geschilderd, geklust en gespijkerd in de Amsterdamse Utrechtstraat - daar lusten de honden geen brood van. Maar, maar! 28 november opent toch echt Restaurant ACE haar deuren. Restaurant ACE, een Amsterdamse nieuwe van een chef die zelf toch zeker geen nieuwe genoemd kan worden: chef Rik Thesing kookte namelijk hiervoor al bij o.a. Ron Blaauw en restaurant De Bokkendoorns & The Bishop. Dus. En dus werd het tijd voor een eigen zaak. het ACE restaurant.

De basis is zoals er wel meer zijn: een Frans-klassiek geïnspireerde keuken. Maar in dit geval worden daar invloeden van over de hele wereld in verwerkt. Wxotische smaken en onverwachte combinaties. Spannend. Hoogstaand moet de keuken van ACE worden, charmant het lokaal. Tenminste, dat is wat Rik ons beloofd op zijn facebookpagina.

ACE restaurant opent aan de Utrechtsestraat op nummer 33, de plek waar de carrière van de hef ooit begon, bij het toen nog restaurant 't Fornuis. Leuk. De 28ste dus, and then we wait.

ACE Restaurant