Nederland, Amsterdam5 februari 2018, door Maartje

Bubbels en diamonds @ Waldorf Astoria x Gassan diamonds

Nederland, Amsterdam, 5 februari 2018, door Maartje

Bubbels en diamonds @ Waldorf Astoria x Gassan diamonds

Al eerder gezegd op deze site en dat doen we gewoon nog een keer: de aller-grootste valentijn-fan zijn we niet. Sorry not sorry. Daarentegen worden wij hier juist weer errrrg blij van leuke/goede/originele/spectaculaire initiatieven. En ach, als die dan samen gaan met de bekende 14 februari-perikelen... Kan ons het dan schelen.

Want ja, zodra het Waldorf Astoria en Gassan Diamonds in één adem genoemd worden, spitsen wij onze oren. Zo is het Waldorf Astoria van zichzelf zo allemachtig prachtig en dan die luxe… Ach, daar zijn we ook niet vies van.

Speciaal voor Valentijn hebben de mensen van het Waldorf Astoria Amsterdam en de mensen van Gassan Diamonds de koppen bij elkaar gestoken om een speciaal Valentijn arrangement neer te zetten. And they nailed it:  van 10 tot 18 februari kun je bij het Waldorf Astoria Amsterdam terecht voor een goed glas pink bubbels.

Barts-Boekje- waldorf 2

Voor bij de speciale Valentijns Afternoon Tea, voor bij je overnachting in dit chiquere dan chique hotel - inclusief champie en ontbijt op bed,-  óf voor bij je super de luxe diner op Valentijnsavond in de Goldfinch Brasserie. Allemaal met glas bubbels dus. En nu komt het… Want in elk glas bubbels ligt op de bodem een glinsterend steentje.

Meer Valentijnstips? Hebben we! 10 x Valentijnsdag in Amsterdam

Zodra je je glas op hebt, wordt je door een 'privéchauffeur' opgehaald en meegenomen naar de Gassan Diamond Factory om je gemstone te laten inspecteren. Het kan dus zomaar zo zijn dat je één van de twee gasten bent die een échte diamant in zijn glas heeft glinsteren. Kijk, dat vinden wij bij Bart HQ nou van die leuke dingen. Van 10 tot 18 februari dus, in het Waldorf Astoria in Amsterdam.

Herengracht 542-556, Amsterdam

x Juliette