Nederland, Den Haag10 april 2019, door Barts Boekje

Nieuw in Den Haag: Canterbury Tales in het Regentessekwartier

Nederland, Den Haag, 10 april 2019, door Barts Boekje

Nieuw in Den Haag: Canterbury Tales in het Regentessekwartier

Hadden we al gezegd dat het Regentessekwartier in Den Haag volop aan het bloeien is? Want dat is dus zo. Opende vorige week nog Lorelei aan het Regentesseplein haar deuren, nu is ook Canterbury Tales, op een steenworp afstand, geopend voor het grote publiek.

Canterbury Tales Den Haag

Canterbury Tales Den Haag

En dat grote publiek is voor ontbijt, lunch en zoet voorzien van een Engelse inslag hier bij het juiste adres. Want ‘dé huiskamer’ van het Regentessekwartier, zoals Canterbury zich graag profileert, is vernoemd naar de gelijknamige Middeleeuwse stad in Engeland en houdt daar ook met haar menu en inrichting rekening mee. Denk aan chesterfields en oud bruine (lees-)tafels en stoelen, lunchgerechten met gerijpte farmhouse cheddar, baksels van scones met verse clotted cream en theeën, van kurkuma en matcha tot aan Jing tea.

Maar naast het eten kun je bij Canterbury Tales ook terecht voor gezelligheid. Bordspelen tijdens een regenachtige dag? Je bent van harte welkom. Ook leuk om te weten: Canterbury Tales wil zich inzetten voor dat fijne Regentessekwartier. Daarom halen ze het zuurdesembrood bij de bakker verderop in de straat, en levert de kruidenier op het plein de eieren en avocado’s. En vooruit, ze proberen bij Canterbury hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden: rietjes, stampertjes, papieren servethoesjes zijn ten strengste verboden.
Van dinsdag tot en met zondag geopend tot 18:00 uur!