Spanje, Ibiza2 augustus 2019, door Maartje

De jongste B&B hotspot van Ibiza is hier: Casa Blanco, San Mateo, Ibiza

Spanje, Ibiza, 2 augustus 2019, door Maartje

De jongste B&B hotspot van Ibiza is hier: Casa Blanco, San Mateo, Ibiza

Dit waren - en zijn nog steeds - de Ibiza logeeradressen die je in 2018 (en 2019, en 2020 ect) en niet missen wil: 5 nieuwe hotels op Ibiza

Casa Blanco, San Mateo, Ibiza

Casa Blanco, San Mateo, Ibiza

Dit is ‘m hoor! De nieuwste echt niet te missen logeerhotspots onder de Spaanse B&B’s in het noorden van het eiland Ibiza: Casa Blanco Ibiza in San Mateo, vlakbij het bekendere dorp San Miquel.

De B&B is er zo eentje die alle boxen tikt. Denk: 300 jaar oude authentieke Finca midden in het uitgestrekte landschap van het prachtige Sant Mateo. Een natural salted pool met magisch uitzicht. Een charmant doch rustiek lokaal ingericht met rural rieten lampen, bamboe poolbedden, authentiek blauw geschilderde houten luiken en aan de muren prachtige fotografie van eigenaresse (en fotografe) Linda Wit.

De Linda, op alle vlakken een dame met smaak, zo blijkt uit álles, woont hier samen met haar gezin (met haar man en hun drie kindjes) en zij verhuren twee kamers in het hoofdhuis van hun prachtige oord. Daarnaast is er een aparte casita die voorzien is van eigen entree, badkamer en keuken. Oh de weelde. De grote tuin staat vol met fruitbomen (hallo schauwplekjes) en zowel de terrassen als de pool area bieden volop ruimte om in alle privacy te genieten van deze waanzinnige droomplek.

De komende maanden heeft Casa Blanco Ibiza nog een paar laatste data vrij, dus mocht ‘t inmiddels zijn gaan kriebelen wees er dan snel bij! Zijn je zomerplannen al vastgelegd, dan hebben we eveneens goed nieuws: deze winter zal er een knusse houtkachel aangelegd worden in de casita zodat je er ook in de wintermaanden terecht kunt om comfortabel te vertoeven en te genieten van al het bijzonder mooie dat Ibiza in de winter te bieden heeft (over dat laatste later meer!).

Besu, Maud