Nederland23 december 2021, door Dewy Brandjes

Op naar Goeree-Overflakkee! Familie Buitenhuys styled by Barts Boekje

Nederland, 23 december 2021, door Dewy Brandjes

Op naar Goeree-Overflakkee! Familie Buitenhuys styled by Barts Boekje

Ja-ja, we mogen het eindelijk delen: Familie Buitenhuys heeft weer gezinsuitbreiding gehad. Na drie accommodaties in Noord-Holland en één in Brabant staat dit jongste telg van de familie in Zuid-Holland. In Goeree-Overflakkee om precies te zijn. Je weet wel, die plaats waarvan je je altijd al afvroeg hoe het er daar uitziet. Die kun je binnenkort dus van je bucketlist halen, maar het allerleukste aan dit verhaal is dat Barts Boekje het huis heeft mogen stylen! We reisden af naar 't Zuiden met een lading van onze favoriete Auping producten en de rest is geschiedenis.

Familie Buitenhuys, styled by Barts Boekje X Auping

Familie Buitenhuys, styled by Barts Boekje X Auping

Dat Familie Buitenhuys weer ging uitbreiden verbaasde ons niet. De eigenaren zijn voortdurend bezig om Familie Buitenhuys groter en nog mooier en leuker te maken. Het nieuwste verblijf op het eiland Goeree-Overflakkee, in het dorp Ooltgensplaat om nog preciezer te zijn, is extra bijzonder omdat het gelegen is naast een fort en vooral (vinden we zelf dan) omdat wij het mochten inrichten. Met producten van Auping, uiteraard, want naar onze bescheiden (maar ongezouten) mening, zijn die gewoon het beste in ieder vakantieverblijf. En tsja, we mochten immers kiezen en áls we dan toch mogen kiezen gaan we natuurlijk voor de top. Zo staat in de nieuwe accommodatie – inmiddels een alltime favorite – Auping Auronde en daar tuk je gegarandeerd goed op. Want hoewel we geen echte beddenexperts zijn, scheelt het eerlijk gezegd niet veel (lees dit maar eens: Barts (Auping) Bed Hunt). Grote kans dat je na het logeren bij Familie Buitenhuys je volgende hotels en vakantiehuizen uit wil zoeken op het soort bed. Ha, we got your back – letterlijk in dit geval – want dat uitzoeken deden wij alvast. In deze lijst vind je een overzicht van leuke hotels en vakantiehuizen (inclusief een aantal van onze favo Nederlandse hotels aller tijden) waar je het geluk hebt op een Auping bed te slapen. Je wil het!

Welterusten

Welterusten

Goed, over dat bed waren we snel uit. Door naar stap twee en die was minstens zo belangrijk: het dekbedovertrek. Toch wel de eyecatcher van een slaapkamer. Onze eisen: mooi van stof, knap van kleur, zacht to the touch en een tikkie chique. Dekbedovertrek Apollo tikt alle boxen aan. De bovenkant van het dekbedovertrek is afgewerkt met fluweel, wat een chique uitstraling geeft. De achterkant heeft een effen kleur en is gemaakt van katoensatijn, wat zo lekker aanvoelt dat je het bed eigenlijk niet meer van je af wil slaan. De kleurkeuze is niet groot (groen, blauw en grijs), maar dat scheelde wel weer in de keuzestress.

Finishing touches

Finishing touches

Het leuke is dat je een poef in dezelfde kleur kunt kiezen, of in één van de andere 94 kleuren, die ook allemaal matchen met de kleuren van het dekbedovertrek. Die poef is trouwens multi-inzetbaar. Je kunt ‘m gebruiken als nachtkastje, als bijzettafel en als extra zitplek. Die móést ook in het huisje komen te staan. We gingen voor de optie van nachtkast, maar mocht je het daar niet mee eens zijn, dan kun je de poef dus gewoon verplaatsen en verschuiven. Wherever you go in het huisje. Voor de afwerking viel de keuze op de Leavings kussens. Deze kussens zijn gemaakt van stofrestanten uit het Auping naaiatelier in Deventer. Hierdoor krijgen restmaterialen alsnog een mooie bestemming en hoeft het niet in de prullenbak te belanden. Naast duurzaam, zijn de kussens ook heel uniek. Ieder kussen verschilt in materiaal en kleurcombinatie, omdat de kleuren en stoffen afhankelijk zijn van welke reststoffen aanwezig zijn in het naaiatelier. Altijd limited editions dus.

Wanneer kunnen we?

Wanneer kunnen we?

Benieuwd geworden naar de nieuwste slaapplek van Familie Buitenhuys? Nog heel even geduld: in de loop van 2022 kun je ‘m boeken. Uiteraard zijn we de beroerdste niet om je alvast wat sneak peeks te geven (zie foto’s!). Je trip voorbereiden en de omgeving uitkammen kan natuurlijk wel alvast. Niet-te-missen-hotspots in Rotterdam vind je hier en ook Zeeland is om de hoek.