Nederland, Amsterdam12 december 2020, door Maartje

Groetjes uit 2020!

Nederland, Amsterdam, 12 december 2020, door Maartje

Groetjes uit 2020!

Je moet de groeten uit 2020 hebben! Want jeetje, dat was met het jaartje wel (je zou de oudejaarsconference mogen schrijven... Good luck with that). In plaats van te focussen op wat er allemaal níet door kon gaan, kijken we liever terug op een jaar waarin we onszelf met ons eigen gezin terugtrokken. Quality time beleefden als nooit tevoren. Een jaar waarin we van en naar de bouwmarkt crosten, eindelijk dat natuurgebied dichtbij huis eens verkenden (hoezo waren we daar nog nooit geweest?), herontdekten hoe mooi Nederland is en waarin het begrip 'staycation' een hele nieuwe lading kreeg (wat nou logeren in je eigen dorp op stad? Heel Nederland is een staycation!). En dat allemaal vanuit het veilige comfort van onze eigen auto.

Groetjes van Volvo en Bart

Binnen de veiligheid van onze eigen vertrouwde Volvo waar we met ons eigen gezin perfect inpassen, verkenden we eigen stad en land (met de nadruk op ‘land’ in dit geval). Kijken we terug, dan zien we tal van hoogtepunten en nog meer ontdekte plekken.

Dat allemaal voor onszelf houden zou jammer zijn vind je niet? Vandaar dat we de Groetjes uit 2020 routekaart ontwikkelden. Een plattegrond van Nederland én jouw eigen plattegrond van 2020. Je kunt de kaart uitprinten en met een speciale raamstift overtrekken op je (auto)raam zodat jij, of je kids, jullie 2020 erop kunnen tekenen.

We helpen je een extra handje met een aantal illustraties van plekken waar ook jij vast bent geweest! Liever kant en klaar? Print de basiskaart dan als ansichtkaart!

liefs vanuit noord-holland, zeeland en de achterhoek

liefs vanuit noord-holland, zeeland en de achterhoek

(en Brabant en Limburg en Drenthe en, en, en, en….)

Lees hier over ons rondje door Zeeland. Hier spot je onze favoriete adressen door Noord-Holland en via deze link kom je bij de leukste plekjes van het oosten van het land.

Ook een veilige Volvo of gewoon meer weten? Check dat dan hier.

Bosbries (win!

Bosbries (win!

Enne: dat doen we bij dezen in  2021 nog een keer! We mogen een uitgebreid weekend (van vrijdag t/m zondagavond) weggeven bij Cocoonhuisjes in Drenthe. Een te gek vakantiehuis voor 2 volwassenen en 3 kids midden in het Drentse groen.

Het is een huis dat zelfs een eigen naam kreeg: Bosbries. Vinden we leuk. Ook omdat. die naam de lading meer dan goed dekt: Bosbries is een frisse lichte bosbungalow uit de 70’er jaren. Eigentijds, dat wel, en met een open haard (fijn en knus deze binnenblijftijd). De bungalow is helemaal in de stijl van nu met een knappe van alle gemakken voorzien badkamer en een moderne keuken. Drenthe it is! Bovendien is het een uitgelezen topadres om weer helemaal op te laden.Kids mee? Bon plan: er is een heuse boomhut waar ze vast niet uit te meppen (dat is een grapje! Niet proberen!) zijn en een trampoline.  Is het mooi weer, dan  duik je in het zwemmeer in de buurt en het bos om de hoek lonkt met iedere  temperatuur.

De winactie gaat om het weekend van 9 april 2021. Het verblijf is kosteloos maar er dient wel een borg a 150,- te worden overlegd.

Hier doe je mee!