Spanje, Ibiza26 mei 2018, door Maartje

IBIZA 2018 NEW KIDS IN TOWN: La Huerta, Organic Food Experience

Spanje, Ibiza, 26 mei 2018, door Maartje

IBIZA 2018 NEW KIDS IN TOWN: La Huerta, Organic Food Experience

Als je de party places en hippe lunchtenten op Ibiza ff zat bent, kun je jezelf deze zomer bij La Huerta in een totaal ander wereld onderdompelen, namelijk in de slow-farm-organic-food-life scene.

La Huerta Ibiza

La Huerta Ibiza

In het voorjaar draaiden de mensen van La Huerta overdag al even proef maar vanaf juni kun je ook iedere zaterdagavond van 18h tot 24h op het luxe rural terrein van Agroturismo Can Jaume terecht voor een heuse ‘Organic Food Experience’. Alles erop en eraan.

In het kleine dorpje Puig den Valls – vlakbij Ibizastad maar toch volledig midden in de natuur – presenteren de beste restaurants van het eiland hun meest speciale gerechten en drankjes. In hun eigen stand bereiden ze hun specialiteiten in tapas-stijl waardoor je gemakkelijk alle verschillende (overheerlijke!) healthy local delicatessen kunt uitproberen.

In het kleine dorpje Puig den Valls – vlakbij Ibizastad maar toch volledig midden in de natuur – presenteren de beste restaurants van het eiland hun meest speciale gerechten en drankjes.

En denk niet dat het hier enkel gaat over vergeten groentes uit grootmoeders tijd, dan heb je het mis: bij La Huerta gaat het way beyond that. Denk ceviche, sushi, biologische wijn, home made cocktails, acaibowls, wraps, fresh italian homemade pasta en exotische Brazilian BBQ dishes.

Dat alles te midden van de uitgestrekte sinaasappel- en plamboomgaarden van de voormalige boerderij uit de vroege 19de eeuw. Hier kun je ultiem chillen in hangmatten, huge comfi day beds of op boho-stijl banken met relaxte kussens en lage tafels met vazen vol verse bloemen en geurkaarzen. En als (organic) kers op de taart is er ook nog een kidscorner! Kortom: de perfect plek dus voor lazy summer nights met vrienden of familie.

Oh, en mocht je tóch nog een dansje willen wagen kan dat hier heel goed: er is ook nog eens wekelijks live muziek van verschillende getalenteerde performers (want tja, het blijft Ibiza he? Je helemaal van de feestjes onttrekken is hier toch een beetje lastig ;-))

Bisous,
Maud