INK hotel invites… Een liefdevolle pop-up die je niet wil missen

Nederland, Amsterdam, 11 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

INK hotel invites… Een liefdevolle pop-up die je niet wil missen

Het kantoor van de Nederlandse krant 'De Tijd' heeft al een poos geleden plaats gemaakt voor een luxe boetiekhotel: het INK hotel Amsterdam. Is leuk want de geschiedenis van dat INK Hotel is nogal duidelijk terug te vinden in het interieur. Overal quotes terug die te maken hebben met schrijven en overal vinden we leuke details. Waarom we nu weer over deze hotelstulp schrijven? Easy: ze organiseren een super leuke pop-up in hun eigen restaurant, INK invites... 

INK invites...

INK invites...

Dit liefdevolle concept is tot stand gekomen toen… jawel Corona aan kwam waaien… INK hotel zag dat veel kleine ondernemingen zoals restaurants en freelance chef koks geen plek hadden om gasten te ontvangen en bedachten een plan om ze een handje te helpen. Gelukt is het ze zeker! De Japanner, restaurant nNea en nog veel meer geweldige ondernemers mogen gebruik maken van de grote keuken die het INK hotel rijk is om zo hun gasten te kunnen bieden waar ze geliefd voor zijn. Elkaar helpen is key en INK hotel heeft het begrepen, support your locals! Wij zij fan.

The invites van INK

The invites van INK

Everyone helps each other out. Het bruist in het hotel en elke pop-up heeft een eigen thema. De pop-ups brengen ook wat meer leven in de brouwerij bij het INK hotel. Win-win. Er zijn al een aantal succes avonden geweest en er komen nog veel toppers aan. 19 en 20 november 2020 kan je genieten van een geheel Napolitaanse avond. Restaurant nNea staat deze avond te schitteren in de keuken om een prachtig viergangen menu neer te zetten. 17 december 2020 maak je een reisje rond de wereld en is het tijd om je kimono aan te trekken. Deze avond geniet je van ‘The Japanese journey‘. De Japanner ( die ene van in De Pijp en op de Bilderdijkstraat) creëert een Japans streetfood-menu in combinatie met bijpassende wijn en sake. Een ode aan Japan.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Sorry not sorry! Deze ervaring bij INK Hotel is er eentje om niet te missen.

More is more

More is more

…En het feest is nog niet klaar. Daar houden we van. Kom maar op! Je kan iedere zaterdag en zondag bij INK hotel helemaal ten onder gaan tijdens de bottomless brunch (voor nu is het Snooze & Brunch, zodat dit leuke idee nog door kan gaan, heerlijk slapen (late check-out) met een brunch en bubbels) Zoet of hartig met, en daar zaten we op te wachten, onbeperkt bubbels en een arrangement van (virgin) cocktails. Ons zie je hier aankomend weekend!