Nederland, Rotterdam10 december 2023, door Maartje

Tweede Juffrouw van Zanten in Rotterdam West

Nederland, Rotterdam, 10 december 2023, door Maartje

Tweede Juffrouw van Zanten in Rotterdam West

Op zoek naar een kindvriendelijk adres in Rotterdam? Juffrouw van Zanten! Ze hebben al een succes van een zaak in Kralingen , dat toch een van de leukste kindvriendelijke wijken van de stad is. Het is een gezellige plek waar je ook nog eens goed kunt eten. Bij Juffrouw van Zanten word je met open armen ontvangen, ook als je kleine kinderen hebt. Waar je ze kunt vinden? In Rotterdam West aan de Midellandstraat. Een huiskamerplek waar de kinderen helemaal hun eigen gang kunnen gaan.

 

 

Juffrouw van Zanten Rotterdam West

Juffrouw van Zanten Rotterdam West

Het huiskamercafé met een warm hart voor de kleinste horecagast weet precies hoe de balans te behouden tussen lekker voor jou en leuk voor het kroost en dan toch niet in een krijsende speeltuin te veranderen. Knap. Wat ook geldt, die knapheid, voor de biogerechten van Juffrouw van Zanten, en de gezellige boekenselectie. Voor jou staan er bowls en sandwiches op het menu, huisgemaakte soep en meer.

Voor de mini is er een bentobordje: drie keer zelf kiezen tussen bijvoorbeeld een belegde boterham of rijstwafel, met daarbij een gezonde snacks zoals tomaatjes, nootjes en fruit. Tijdens de borrel heeft Juffrouw van Zanten volledige mini-maaltijden die zowel gezond als lekker zijn. Nu hebben ze een derde locatie geopend genaamd Le Fanfare, een kids conceptstore. Leuk!