30 november 2020, door Maartje

Tweede Juffrouw van Zanten in Rotterdam West

30 november 2020, door Maartje

Tweede Juffrouw van Zanten in Rotterdam West

Een van de meest kindvriendelijke adressen van Rotterdam, Juffrouw van Zanten. Ze hebben al een succes van een zaak in Kralingen (toch een van de leukste kids proof wijken van de stad). Een plek met lekker eten en gezelligheid. Juffrouw van Zanten heeft nu ook een tweede plek waar je met het kleine spul met open armen wordt ontvangen. Waar deze plek zit? In Rotterdam West aan de Midellandstraat. Een even leuke en even mooie huiskamerplek waar de kids hun eigen gangetjes kunnen gaan.

 

Juffrouw van Zanten Rotterdam West

Juffrouw van Zanten Rotterdam West

Het huiskamercafé met een warm hart voor de kleinste horecagast weet precies hoe de balans te behouden tussen lekker voor jou en leuk voor het kroost en dan toch niet in een krijsende speeltuin te veranderen. Knap. Wat ook geldt, die knapheid, voor de biogerechten van Juffrouw van Zanten, en de gezellige boekenselectie. Voor jou staan er bowls en sandwiches op het menu, huisgemaakte soep en meer.

Voor de mini is er een bentobordje: drie keer zelf kiezen tussen bijvoorbeeld een belegde boterham of rijstwafel, met daarbij een gezonde snacks zoals tomaatjes, nootjes en fruit. Tijdens de borrel heeft Juffrouw van Zanten volledige mini-maaltijden die zowel gezond als lekker zijn. Nu hebben ze een derde locatie geopend genaamd Le Fanfare, een kids conceptstore. Leuk!