• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 03-06-2016
  • Ibiza, Spanje

Los Enamorados Ibiza

Los Enamorados Ibiza

Ibiza is al een paar jaar een jaarlijkse (weekend) mini-break-bestemming (wie zegt dat je altijd een week of langer moet gaan? Het eiland is een perfecte quick-vakantie-fix, heus). En nu ben ik al tijden geïntrigeerd door het splinternieuwe hotel + beach club Los Enamorados. Al tijden. Wat heet: vanaf de allereerste insta-post die de club online slingerde. Omdat alles zo smaakvol kleurrijk oogt, omdat er geen kinderen, honden (das jammer maar oke) of 'drugs and candy rush addicts' welkom zijn.

Barts-Boekje-Los Enamorados Ibiza 1

En omdat het hotel te vinden is op het aller (aller!) mooiste stukje van het eiland; het noordelijkste puntje aan het strand van Portinatx. Dat het goed nieuws is, bewijzen niet alleen de foto's, dat mogen we ook geloven omdat het hotel + beach club het geesteskind is van Pierre Traversier, ex-basketball speler en zelfbenoemd sneakerjunk en Rozemarijn de Witte die dan weer hoofdredactrice was van Linda. en Studio Room begon, een creatief bureau dat o.a. de vormgeving van Linda doet, maar ook dat van Etos bijvoorbeeld. Afijn, allemaal van de bewezen smaak. En dus, alles zo bij elkaar opgeteld, is Los Enamorados de eerste die we boeken tijden ons volgende Ibiza-bezoek, kan niet anders. Los Enamorados