Spanje, Ibiza30 april 2018, door Toine Legters

NEW KID IN TOWN: LOS OTROS EL HARBOUR, Santa Eularia

Spanje, Ibiza, 30 april 2018, door Toine Legters

NEW KID IN TOWN: LOS OTROS EL HARBOUR, Santa Eularia

Voor wie een béétje Ibiza kenner A LA nu is, moet het bekent in de oren klinken: Los Otros.

Je weet wel, daar op die hoek in Sant Joan waar het bijna altijd feest is: cocktails, koffies en delicious veggie lunch door misses Veggie Very Much herself. Denk: acaibowls, freshly made smoothies, Quinoa super bowls en nieuw op de kaart de nu al famous knalroze bietenburger. Maar dat is nog niet alles: Los Otros is ook een concept store (fashion/ interior/ gifts/ kids), een hairdresser, pop up diner party en op vrijdagmiddag is er de inmiddels legendarische El borrel met live music, cool people en een uber relaxte vibe.

LOS OTROS EL HARBOUR

LOS OTROS EL HARBOUR

Je begrijpt dat dit een succesformule is.

Daarom geen grote verrassing, maar wel héél goed nieuws: er is een nieuwe Los Otros baby in town. En wel in de haven van Santa Eularia. Precies op het hoekje met een mega zonnig terras en met uitzicht op heel veel boten. Heel anders dan grote broer in Sant Joan, maar minstens zo fijn. Want naast de ultieme tranquille holiday vibe die hier in de haven hangt, vind je ook hier gegarandeerd weer diezelfde relaxte mensen, coole shop, waanzinnige lunch en beroemde El børrel.

Radio Los Otros

Radio Los Otros

Mocht je die laatste onverhoopt toch niet bij kunnen wonen, kun je altijd nog aftunen op Pure Ibiza Radio, 97,2 FM, want er is ook nog -jawel- Radio Los Otros. Iedere vrijdagmiddag tussen 16h en 18h wordt je hier ge-update door de coole hosts Mr.Meyers, Yohan en M-Art over het wel en wee van ‘the island life’.

Wij zeggen: hou ze in de gaten die Los Otrosjes, want zij zijn nog lang niet klaar met plannen smeden… More to come!