Niet te missen: unieke chefs events bij Hotel Arena op 12 oktober, 2 november en 30 november

Nederland, Amsterdam, 5 oktober 2020, door Margaux van der Mieden

Niet te missen: unieke chefs events bij Hotel Arena op 12 oktober, 2 november en 30 november

Dat hotel midden in het Oosterpark in Amsterdam Oost? Dat is Hotel Arena natuurlijk. Het hotel met dat beeldschone trappenhuis en die hogen plafonds vol geschiedenis... Juist. Mooie vorstelijke, moderne kamers, een terras uitkijkend op het Oosterpark waar je u tegen zegt en dineren kun je hier op z'n best. Afijn, wij zijn fan van dit prachtige hotel. Enne, ook van de events die er worden georganiseerd. Zo ook van deze: Hotel Arena kookt met... Huh? Jawel: Hotel Arena gooit de deuren open en kookt met een aantal van onze favo Amsterdamse chefs. Wanneer? 12 oktober, 2 november en 30 november! Nieuwsgierig? Snappen we!

 

Chef Sander Lof kookt met...

Chef Sander Lof kookt met...

Sander Louwerens (ook wel bekend als Sander Lof) van zijn voormalige restaurant Lof gaat koken op een unieke manier. Hij nodigt drie gast chefs uit om samen met hem (allemaal met hun eigen touch) een 4-gangen spektakel te creëren op je bord. En dit in het mooie restaurant van Hotel Arena. Klinkt als een feest, niet? Wij zijn enthousiast, en zeker als we horen wie er komen koken! De bekende Alain Caron (van Café Caron, Petit Caron en pop-up Grand Caron), Merijn van Berlo (van geweldig restaurant Choux) en Leonardo Pacenti ( van dat overheerlijke Italiaanse restaurant Toscanini). Je leest het, dat beloofd alleen maar klasse op je bord met de meest spraakmakende combinaties. De drie chefs hebben allemaal een eigen connectie met chef Lof en dat zal ook te zien zijn aan de gerechten. Gewoon écht goed eten zoals we van de vier chefs gewend zijn met hun eigen twist.

Ook benieuwd net zoals wij? Voor nu kan je reserveren voor de verrassende avond met Alain Caron op 12 oktober en wie weet zit jij te genieten van de heerlijke gerechten die voorbij komen. Op de andere top chefs moeten we nog even wachten.