Nederland, Amsterdam1 mei 2018, door Toine Legters

Nieuw: Bumbu Kitchen Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 1 mei 2018, door Toine Legters

Nieuw: Bumbu Kitchen Amsterdam

Heb je, 1, een toplocatie in het hart van Amsterdam met, 2, een volop functionerende keuken en, 3, een aardige ruimte waar nog van-al-les mee kan. En heb je, 4, twee rasechte horecamannen die wel zin hebben in een leuk project... Nou, dan krijg je dus het nieuwe Bumbu Kitchen.

Bumbu Kitchen

Bumbu Kitchen

Aan het roer staan Casper Reinders en Jaimie van Heije. Tsja. Wie heeft er dan nog meer info nodig? Horen we Reinders dan wéten dat de restaurant-bar-ruimte van NH Hotel Nieuwe Doelen (want dat is de locatie, vergat ik zowaar te vertellen. Oeps. Bij dezen) een plaatje is aangezien Caspar Reinders zijn stempel nog nooit (maar echt nog nooit) op iets lelijks heeft gezet. Waar Reinders zijn kont gekeerd heeft, is de zaak woestaantrekkelijkEn zo ook Bumbu Kitchen, want een prachtplaatje dat is het.

Bumbum 2

En hipperdepip, ook dat is Bumbu Kitchen met de voor Bambu ontwikkelde paarse kleur aan de muur en Chef’s Tables die je een kijkje in de keuken geven. Vonden we het altijd even kwispelend-van-genot-lekker bij alle hippe Reinders zaken? Dat niet altijd. gevalletje 50/50. Dikke duim omhoog dus voor de samenwerking met chef Jaimie van Heije! Want die laatste hebben we nog nooit op iets ook maar enigszins minder lekkers kunnen betrappen. Smaakvol en vol van smaak dus, en dat onder 1 dak hartje Amsterdam.

Bumbu Kitchen is de naam en Aziatisch is het concept, open van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, met gerechten die ‘beïnvloed zijn door de Indonesische keuken’. Bam.

Vanaf nu zijn de deuren geopend bij Bumbu Kitchen Amsterdam.

Nieuwe Doelenstraat 26, Amsterdam