Nederland, Utrecht25 januari 2019, door Maartje

Nieuw hotel in het Utrechtse Lombok: Hotel The Anthony Utrecht

Nederland, Utrecht, 25 januari 2019, door Maartje

Nieuw hotel in het Utrechtse Lombok: Hotel The Anthony Utrecht

Dat komt niet in de minste plaats door de locatie van Hotel The Anthony in Utrecht; het is bijvoorbeeld slechts een kwartier lopen van Oog in Al waar onland het nieuwe Mr Black & The White Ox opende (alles daarover les je hier). Bijvoorbeeld, want het hotel alleen al is voldoende reden voor een enkeltje Utrecht. Wil je ook wezen hoor.

Hotel The Anthony Utrecht

Hotel The Anthony Utrecht

Het splinternieuwe en o zo hippe Hotel The Anthony ziet er allereerst knettertje strak uit, inside and out. Aan alle interieur-ingredienten du moment is gedacht: er is veel licht, en zijn strakke eikenhouten meubels, er zijn roze kussens en poefjes, er zijn goudkleurige accessoires en er is marmer(look) in overvloed. Maar dat is nog niet alles: doordat het hotel 1) net open is en 2) nog geen restaurant/ lobby/ terras etc heeft, zijn de kamers (nu nog in elk geval) reuze betaalbaar! Slapen kan al vanaf 70 euro per nacht. Ha!

Er wordt as we speak gewerkt aan de opening van het restaurant waarvan de opening gepland staat in februari van 2019. Dikke kans dat ook dat een knaller wordt (en de prijzen daarna oplopen, gezien de beeldige looks van het hele spul).

Hotel The Anthony huist in twee monumentale panden: het voormalige parochiehuis en het klooster van St. Antonius, beiden tegenover de Antoniuskerk. Daar komt de naam dan ook vandaag: The Anthony’ is dus een knipoog naar de overburen.

Er zijn 29 luxe lofts met een zithoek, een keuken, een eettafel en een eigen badkamer. De plannen zijn dat er in het voorjaar van 2019 nog 62 suites openen, het restaurant dus, een bar en een lobby met een kloostertuin en terras!

[book href=”https://www.bartsboekje.com/boek-hotel-the-anthony/”]Boek Hotel The Anthony hier[/book]

Tot die tijd mag je zomaar hier aanschuiven hoor, dan komt het ook allemaal goed: het leukste van Utrecht stad