Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
23 July 2019
  • 25-01-2019
  • Barts Boekt, Nieuw, Slapen, Utrecht

Bart Boekt Nieuw hotel in het Utrechtse Lombok: Hotel The Anthony Utrecht

Bart Boekt Nieuw hotel in het Utrechtse Lombok: Hotel The Anthony Utrecht

We hadden altijd wel onze vaste stekkies om ons hoofd te rusten te leggen in Utrecht maar met de komst van het nieuwe Hotel The Anthony Utrecht is die vaste regelmaat behoorlijk opgeschud: hier willen we wezen!

Dat komt niet in de minste plaats door de locatie van Hotel The Anthony in Utrecht; het is bijvoorbeeld slechts een kwartier lopen van Oog in Al waar onland het nieuwe Mr Black & The White Ox opende (alles daarover les je hier). Bijvoorbeeld, want het hotel alleen al is voldoende reden voor een enkeltje Utrecht. Wil je ook wezen hoor. Goed nieuws, want boeken doe je gewoon hier op de site. En als je dat doet, dan krijg je 5% korting én een glas bubbels bij aankomt!

Boek hier

Hotel The Anthony Utrecht

Het splinternieuwe en o zo hippe Hotel The Anthony ziet er allereerst knettertje strak uit, inside and out. Aan alle interieur-ingredienten du moment is gedacht: er is veel licht, en zijn strakke eikenhouten meubels, er zijn roze kussens en poefjes, er zijn goudkleurige accessoires en er is marmer(look) in overvloed. Maar dat is nog niet alles: doordat het hotel 1) net open is en 2) nog geen restaurant/ lobby/ terras etc heeft, zijn de kamers (nu nog in elk geval) reuze betaalbaar! Slapen kan al vanaf 70 euro per nacht. Ha!

Er wordt as we speak gewerkt aan de opening van het restaurant waarvan de opening gepland staat in februari van 2019. Dikke kans dat ook dat een knaller wordt (en de prijzen daarna oplopen, gezien de beeldige looks van het hele spul).

Hotel The Anthony huist in twee monumentale panden: het voormalige parochiehuis en het klooster van St. Antonius, beiden tegenover de Antoniuskerk. Daar komt de naam dan ook vandaag: The Anthony’ is dus een knipoog naar de overburen.

Er zijn 29 luxe lofts met een zithoek, een keuken, een eettafel en een eigen badkamer. De plannen zijn dat er in het voorjaar van 2019 nog 62 suites openen, het restaurant dus, een bar en een lobby met een kloostertuin en terras!

Boek Hotel The Anthony hier

Tot die tijd mag je zomaar hier aanschuiven hoor, dan komt het ook allemaal goed: het leukste van Utrecht stad