Nederland, Amsterdam6 februari 2018, door Maartje

Nieuw: Matcha Bar Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 6 februari 2018, door Maartje

Nieuw: Matcha Bar Amsterdam

Matcha latte, matcha tiramisu, matcha cake rolls, matcha eclairs, matcha madeleines, matcha waffles, matcha koek, matcha thee, matcha eeeeverything. In New York is het al een mega-dikke-keiharde-hit. En nu is al deze gezonde matcha-galore ook te vinden in de Matcha Bar in home town AmsterdamMatcha Bar Amsterdam

Matcha Bar

Matcha Bar

De Matcha Bar dus. What’s in a name. En wel aan de Albert Cuypstraat zit ‘ie. Met een oneindig arsenaal aan matcha gevulde delicatessen op het menu. O, ook wel handig, mocht je je achter je oren krabbelen: Matcha is een gezond groen poeder waar (o.a.) thee van gemaakt wordt, oorspronkelijk uit Japan. Door matcha in desserts te stoppen, creëert de Matcha Bar dus een goed alternatief voor traditioneel zoets.

In de Matcha Bar heb je het gevoel alsof je heel even in Japan zit – felle snoepkleuren op de muren, Japanse banketbakkers in de keuken – midden in de Pijp. Maar ook de nog wat sceptische matcha-lovers onder ons kunnen hier terecht, voor een bubble tea of gewoon een goeie kop koffie. En probeer dan gelijk wat van die matcha-goodness.  Bij de Matcha Bar dus, in Amsterdam.

Albert Cuypstraat 89, Amsterdam

x Juliette