Spanje, Ibiza15 juni 2018, door Maartje

Nieuw op Ibiza: Galeria Tambien in Santa Gertrudis

Spanje, Ibiza, 15 juni 2018, door Maartje

Nieuw op Ibiza: Galeria Tambien in Santa Gertrudis

Je moet het ff weten, want het nieuwe Galeria Tambien zit een beetje verstopt aan de rand van het dorp Santa Gertrudis op het midden van ons favoriete Spaanse eiland (Ibiza natuurlijk), maar als je van 20th century- en midcentury design, kunst en ceramiek houdt, dan moet je toch echt even op zoek naar deze galerie: Galeria Tambien in Santa Gertrudis

Galeria Tambien

Galeria Tambien

Want ja, Galeria Tambien is zeker de moeite van het zoeken en bezoeken waard. De Franse kunstenares Natalie Rich en haar man, muziekproducer Jorge Fernandez (hoe woest aantrekkelijk klinkt dat duo alleen al?) hebben een paar maanden geleden hun Franse biezen gepakt en zijn verhuisd naar de campo van Ibiza. Lekker onopvallend, lekker rustig, lekker dus, zoals we het allemaal wel zouden willen.

Om vervolgens in verstopt Santa Gertrudis town, het aantrekkelijkste dorp in het midden van het eiland, enkele weken geleden kunstgalerie ‘Galeria Tambien’ te openen. En wij zijn verkocht, sinds dag 1.

Het project staat nog in de kinderschoenen maar het duo heeft grootste plannen. Let maar op. Zaterdag (17 juni 2018) a.s is het tijd voor de openingsborrels, dus mocht je in de buurt zijn: check it out!