Spanje, Ibiza21 juni 2018, door Maartje

Om maar meteen te boeken: het knalroze Paradiso Ibiza Art Hotel op Ibiza

Spanje, Ibiza, 21 juni 2018, door Maartje

Om maar meteen te boeken: het knalroze Paradiso Ibiza Art Hotel op Ibiza

Oke oke oke, normaal gesproken bivakkeren we het liefst een beetje in het noorden van Ibiza. Maar. Maar! Voor het nieuwe all pink, totally Miami Vice-vibes hotel in de haven van Sant Antonio maken we graag een uitzondering. En het wordt nog beter: het hotel opende pas net (maar echt nét) zijn deuren en is op de eigen website al helemaal uitverkocht voor de zomer, maar niet bij onze vrienden van Booking.com. Dus: om maar meteen te boeken: het knalroze Paradiso Ibiza Art Hotel op Ibiza.

Paradiso Ibiza Art Hotel

Paradiso Ibiza Art Hotel

Dat is een waar gebeurt verhaal want ondergetekende heeft zojuist via haar vertrouwde Booking.com. Met 25 euro korting (180,- euro min 25,- dus!) want met dank aan mijn jarenlange trouwe dienst kreeg ik van de luitjes van Booking.com een persoonlijke kortingslink. En die mag ik delen. Met jou. Bij het boeken via de deze link ontvang je bij een boeking boven de 50,- euro via je creditcard 25,- euro retour na je verblijf. Handjes op elkaar.

Oke oke oke, normaal gesproken bivakkeren we het liefst een beetje in het noorden van Ibiza. Maar. Maar! Voor het nieuwe all pink, totally Miami Vice-vibes hotel in de haven van Sant Antonio maken we graag een uitzondering.

Tikkie ‘tacky’ wellicht, dat hysterisch roze-met-fluo-lampen-bangen Paradiso Ibiza Art Hotel maar we zijn hier heus niet roomser dan de paus en we vinden het SMUL-LEN. Kijk maar naar die foto’s. Yam. Daar komt nog eens bij dat het handje vol gasten dat al bij het Paradiso Ibiza Art Hotel heeft mogen slapen de club overlaad met complimenten: de recensies op Booking.com zijn nagenoeg allemaal lovend. Schoon. Prachtig. Vriendelijk. Toplocatie en een geweldig ontbijt. En dus kunnen we echt niet wachten. U leest wat we er van vonden hoor, ergens halverwege juli hier op de site. Stay tuned!