Spanje, Mallorca9 februari 2016, door Maartje

Boutique Homestay / Osa Major, Mallorca

Spanje, Mallorca, 9 februari 2016, door Maartje

Boutique Homestay / Osa Major, Mallorca

Deze mag linea recta op de vakantieplanning - zó mooi! Chique bohemian op zijn best, bovenop een Spaanse berg op Mallorca, gerund door een Nederlands echtpaar (oke, door de vrouw des huizes) dat er zelf full time woont. Het huis is online te vinden onder twee verschillende titels: Osa Major en ook als Boutique Homestay Mallorca, maar we hebben het toch echt over dezelfde plek, beloofd.

Boutique Homestay / Osa Major

Boutique Homestay / Osa Major

Er zijn niveauverschillen in en rond het vakantiehuis, centraal een beeldschoon infinity zwembad met een nog beeldschoner uitzicht vanuit dat zwembad en vanaf de omringende terrassen waar een grote tuintafel te vinden is, een plek voor de barbecue en een (pool)bar. Alles in het huis lijkt – dankzij de natuurlijke materialen, de betonnen vloer, de traditionele Spaanse en Marokkaanse details, het tade-lak op de muren van de bad- en slaapkamers, de Spaanse zon en de fantastische vergrijsde tonen van de inrichting – direct voorzien van een instagramfilter, en het kan niet anders dan dat je volledig ontspannen terugkeert na een weekje bij Boutique Homestay Mallorca. Kan niet anders.

Voor wie nog steeds niet zeker weet of-ie wel echt helemaal opperrelaxt huiswaarts keert na een retourtje naar Osa Major slash Boutique Homestay Mallorca: de eigenaresse has this thing with yoga en organiseert met liefde een sessie, of meerdere sessies aan of rond het huis, maar ook massages, fietstochten of andere tripjes in de prachtige omgeving. Het huis is als geheel te huur (hallo vrienden- of familieweekend of, kan ook, Het Betere Bedrijfsuitje) maar losse kamers zijn ook te huur, 5 in totaal, alles op bed and breakfast niveau maar op verzoek kan er ook lunch of diner gekookt worden.

Boeken? Dan stuur je even een mailtje naar eigenaresse Brenda.

Boutique Homestay / Osa Major Mallorca