13 februari 2018, door Maartje

Nieuw: Our/Amsterdam vodka pop-up store op Amsterdam Centraal

13 februari 2018, door Maartje

Nieuw: Our/Amsterdam vodka pop-up store op Amsterdam Centraal

Een wereldwijd merk met lokale roots, in 2011 in Stockholm gestart door zes enthousiaste ondernemers, dat is Our/Vodka. Ondertussen heeft het merk al vijf microdistillerijen (in Berlijn, Detroit, London, Amsterdam, Los Angeles) op hun naam staan én zijn er drie nieuwe vestigingen on their way: Houston, Miami en New York. Hasta.

Doordat elke stad een eigen destillerij heeft, heeft elke vodka nét een andere smaak. En dat maakt het dan weer speciaal en extra leuk, vinden wij tenminste. Nu hebben de mensen achter Our/Amsterdam - de Our/Vodka die gemaakt is in onze hoofdstad - nog iets verzonnen. Ze zijn namelijk sinds 7 februari met een pop-up store te vinden in de Amstelpassage van Amsterdam Centraal Station (de Oostelijke passage, niet naast de IJ-passage maar dáárnaast). Je weet wel, in de door ons zo geliefde popup passage Lil' Amsterdam, waar ook TreatwellDuck District, MADE.com en OU.Amsterdam zijn te vinden.

Barts Boekje Our VodkaHier staan ze met de ‘klassieke’ vodka gemaakt in Amsterdam, maar ook de flesjes uit andere landen zijn hier te vinden. Waar wij van het Bart HQ dan weer blij van werden, zijn de Tea Infusion sets. Dit zijn theezakjes die je in de vodka kan houden zodat die infused wordt met lekkere smaken. Denk aan botanica blend, citrus infusion, Oak infusion, klinkt goed, niet?

Wil je een bijzonder cadeau geven? Laat dan je eigen smaak vodka maken bij de Our/Vodka pop-up store in de Amstelpassage van Amsterdam Centraal.

PS: Ze zitten er nog tot mei!

Amstelpassage, Amsterdam Centraal Station

x Juliette