48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 13-02-2018
  • Amsterdam

Nieuw: Our/Amsterdam vodka pop-up store op Amsterdam Centraal

Nieuw: Our/Amsterdam vodka pop-up store op Amsterdam Centraal

Een wereldwijd merk met lokale roots, in 2011 in Stockholm gestart door zes enthousiaste ondernemers, dat is Our/Vodka. Ondertussen heeft het merk al vijf microdistillerijen (in Berlijn, Detroit, London, Amsterdam, Los Angeles) op hun naam staan én zijn er drie nieuwe vestigingen on their way: Houston, Miami en New York. Hasta.

Doordat elke stad een eigen destillerij heeft, heeft elke vodka nét een andere smaak. En dat maakt het dan weer speciaal en extra leuk, vinden wij tenminste. Nu hebben de mensen achter Our/Amsterdam - de Our/Vodka die gemaakt is in onze hoofdstad - nog iets verzonnen. Ze zijn namelijk sinds 7 februari met een pop-up store te vinden in de Amstelpassage van Amsterdam Centraal Station (de Oostelijke passage, niet naast de IJ-passage maar dáárnaast). Je weet wel, in de door ons zo geliefde popup passage Lil' Amsterdam, waar ook TreatwellDuck District, MADE.com en OU.Amsterdam zijn te vinden.

Barts Boekje Our VodkaHier staan ze met de ‘klassieke’ vodka gemaakt in Amsterdam, maar ook de flesjes uit andere landen zijn hier te vinden. Waar wij van het Bart HQ dan weer blij van werden, zijn de Tea Infusion sets. Dit zijn theezakjes die je in de vodka kan houden zodat die infused wordt met lekkere smaken. Denk aan botanica blend, citrus infusion, Oak infusion, klinkt goed, niet?

Wil je een bijzonder cadeau geven? Laat dan je eigen smaak vodka maken bij de Our/Vodka pop-up store in de Amstelpassage van Amsterdam Centraal.

PS: Ze zitten er nog tot mei!

Amstelpassage, Amsterdam Centraal Station

x Juliette