19 januari 2024, door Nina van Hilst

Fijne retraites in Nederland en Europa

19 januari 2024, door Nina van Hilst

Fijne retraites in Nederland en Europa

Rust. Soms verlang je naar niets anders dan bijkomen. Tijdens een retreat heb je een dag, een weekend of een week full focus op opladen of het aangaan van patronen die niet zo goed voor je zijn. Ben je op zoek naar een fijne retraite in Nederland of Europa? Bij deze retraites zit je goed om even uit te tunen en ook voor een workation, yogaretreat of persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Over een weekje surfen, yoga, creatieve retreats en meer schreven we al eerder.

Wholesome Retreat 6-11 maart, Portugal

Wholesome Retreat 6-11 maart, Portugal

Het leven gaat ook over het vinden van balans tussen werk en plezier, genieten, gezond leven en – heul spiritueel gezegd – balans tussen lichaam en geest. De twee succesvolle business babes Sophie van der Schaft en Ylva van Wijk zetten naast hun reguliere business Wholistic World op, met als doel levens positief en blijvend te veranderen.

Het Wholesome 6 Day Retreat neemt je mee naar de Portugese zon, vlakbij Lissabon. Het programma bestaat uit “the standards” als yoga, meditatie, massages, gezond eten en natuur. En waardevolle lessen met 1-op-1 voedingsadvies, workshops en healing door middel van reiki en een cacao en plant ceremonie. Dit alles in een waanzinnig mooi huis omringd met natuur.

Wyndham hotels

Wyndham hotels

Op life changing trip naar Nepal, verwilderen in de bossen van Duitsland of gewoon thuis achter je laptop. Of drie of vijf dagen ontdekken en opladen in de Brabantse natuur. A Neverending Journey heeft uiteenlopende retreats waarbij connectie, ontdekken en natuur bovenaan het lijstje staan. Eerst op de lijst staat Reconnect om het jaar eens minder gehaast te beginnen. Drie dagen lang slaap je in een boomhut, wandel, reflecteer en deel je met een groep likeminded zielen. Ben je op zoek naar een grotere reis, bekijk dan vooral het hele programma van A Neverending Journey.

Reconnect vrijdag 26 januari 15.00 tot zondag 28 januari 20.00

In bed met Bart

In bed met Bart

Een nacht goed slapen doet wonderen. Het maakt je tot een ander mens. Sowieso is investeren in een goed bed thuis een van de beste dingen die je kunt doen. Maar jezelf verwennen met een heerlijk nachtje buiten de deur: doe! We maakten een aparte categorie met slaapplekken met het overheerlijke beddengoed van Auping: Do Not Disturb. Waar je ongegeneerd een dag of weekend je bed niet uit hoeft te komen.