Nederland30 oktober 2018, door Maartje

Samen met je kind op mini retreat: Samen Zwieren

Nederland, 30 oktober 2018, door Maartje

Samen met je kind op mini retreat: Samen Zwieren

Zwier is juíst zo leuk met kinderen. En juíst met kinderen is het zo fijn om te verbinden en bewust te leven. Daarom organiseren Zwier en Anneke van Bokhoven op zondag 25 november een mini retreat voor ouders en kinderen. Of opa’s, oma’s, tante’s, wie er ook mee wil komen zwieren. Van 09.30 tot 17.00 staat er een fijn programma klaar met yoga, spelen, delen, inspireren en natuurlijk lekker eten.

Samen Zwieren

Samen Zwieren

Om als gezin samen gelukkig te kunnen leven, is het belangrijk om de balans tussen samen en alleen goed te hebben. Ook op het mini retreat is deze balans er. Samen de dag beginnen in de familie cirkel, samen eten, samen spelen, familie yoga. Maar ook is er yoga alleen voor de ouders en in gesprek met de andere ouders om elkaar te inspireren. En voor de kleintjes is er kinder yoga en lekker in de modder spelen. Balans, dankbaarheid, veiligheid en liefde staan voorop bij deze mooie dag. Dat zal een hele fijne dag Zwieren worden. En ohhh, we kunnen nu al niet wachten tot wij ook mee mogen doen.

Het mini retreat ‘Samen Zwieren’ kost €165 voor een volwassene en kind samen. Een extra volwassene of kind bijboeken kan ook. Dit is – zoals we van Zwier gewend zijn – inclusief heerlijke vegetarische lunch, snack en drinken. Kindjes vanaf 4 mogen lekker mee komen zwieren.

Lees ook: meer retreats met kindje(s).