21 september 2017, door Maartje

Sjefietshé 1 jaar – De Hotel Tour + Winactie

21 september 2017, door Maartje

Sjefietshé 1 jaar – De Hotel Tour + Winactie

Herinnert u zich deze meer dan fantastische winactie nog? Twee van onze TOP-favorieten in de mix: pop-up ceviche restaurant Sjefietshé én hotel-fav. The Hoxton Amsterdam die samen een wiljebijzijnavond organiseren. And we have a winner!!! Hiephoi Nadia Berden, je mag 3 of 4 november gaan eten en slapen in Hoxton Amsterdam tijdens de B-party van Sjefietshé! 

Niet gewonnen? Niet getreurd: er zijn nog een paaaaaaar plaatsen te reserveren. Hoe? Zo: Facebook.com/events

[oorspronkelijke bericht:]

Sjefietshé, de terugkerende ceviche-pop-up is jarig! Geweest. De B-day van de pop-up was namelijk afgelopen 4 augustus. Kniesoor.

Sjefietshé? Oke, even terug: geboren werd Sjefietshé na sluitingstijd bij Juice & Salad. De eerste stapjes werden gezet bij The Hoxton en daarna was Sjefietshé los bij onder andere Bar Sue en niet te vergeten Jacobsz. Sjefietshé Sjefietshé? Jahaa, die pop-up waarbij telkens een onwijs vier gangen ceviche menu met bijpassende drankjes op mega locaties voor je neus worden gezet. Wat een ceviche partijen zijn dit iedere keer. Voor één jarige heeft Sjefietshé toch al heel wat op de naam staan. En om dat te vieren komt er nu een Hotel Tour. Voor het jubileum worden er maar liefst acht avonden georganiseerd verdeeld over vijf hotels in Amsterdam. Holla!

sjefietshe

Het eerste hotel wordt nog geheim gehouden voor de Secret Sjefietshé maar mocht je daar heen willen dan is 13 oktober handig om vrij te maken in de agenda. Daarna komen de avonden bij het Max Brown Hotel (28 oktober) dan naar The Hoxton (3+4 november), vervolgens is Hotel Jansen aan de beurt (25 november) en er wordt afgesloten op  7+8+9 december bij Zoku.

In de spotlight uiteraard de heerlijke ceviche met daarnaast de beste drankies. Dit keer wordt er samen gewerkt met Bols Barrel Aged, Brugal, Hendricks Gin en Gebrouwen door Vrouwen. Dat Bols Barrel Aged is dus best wel vet. Deze is namelijk normaal alleen in Amerika verkrijgbaar, maar wordt op deze avonden hoppa in de cocktails gemixt en nog beter, mee gekookt.

De kers op de taart: er kan hier op Bart ook nog wat gewonnen worden! Een diner voor 2 inclusief dranken + overnachting in The Hoxton Amsterdam! Geloof ons. Je WIL dit. En je mag zelf de datum kiezen (3 of 4 november dus). Hoe je dit wint? Like en tag je absolute ceviche-maat op het Sjefietshé Facebook bericht van Barts Boekje. Dan hoor je op 5 oktober via Facebook of je de lucky one bent

Bij een van de andere avonden zijn? Tickets zijn hier te vinden: 
Secret Sjefietshe
Max Brown Hotel - The Hoxton (3 november) - The Hoxton (4 november) - Hotel JansenZoku

Attent voor de updates uiteraard even het Facebook event van dit Sjefietshé festijn. Altijd handig.

Liefs, Bloeme