Spanje, Ibiza23 februari 2024, door Julia Leijzer

De leukste strandtent op Ibiza: L’Amorigen

Spanje, Ibiza, 23 februari 2024, door Julia Leijzer

De leukste strandtent op Ibiza: L’Amorigen

Aan het strand van Cala Nova in het Oosten van het eiland vind je de ó zo heerlijke strandtent L'Amorigen. Hier kun je met je voetjes in het zand genieten van zon, zee en strand met een verfrissende lemonade, of iets anders natuurlijk. Bij L'Amorigen heb je een uitzicht waar je u tegen zegt, en dan hebben we het niet alleen over de zee. Ook de mozaïeken buitenbar en écht Ibizastijl aankleding zijn we fan van. Denk aan: hangmatten, veel kleur en laid back vibes. Me. Gusta.

 

Meer tips voor Ibiza vind je hier.

L'Amorigen

L'Amorigen

Geen overvolle Ibiza bar of elitair terras waar je opgedoft naartoe moet, maar een spot waar je gewoon na een duik in de zee met je beach hair kunt neerploffen. In bikini en al strijk je neer in één van de trendy of vintage stoelen, reggae beats op de achtergrond en chillen maar. Tijdens de zomermaanden worden er regelmatig live-muziek avonden en yoga workshops gehouden.

Conscious food en art gallery

Conscious food en art gallery

Het menu van L’Amorigen staat bekend om haar artisanale pizza’s uit eigen houtoven. Maar ook de burgers voor de grote eter, en quinoa salades en smoothies voor de lichte zomereter zijn een aanrader. Neem ook een kijkje binnen in het restaurant; hier vind je kunst en tegenwoordig ook een kleine shop.

L’Amorigen Ibiza